”Onko motii?” -webinaari lasten ja nuorten vanhemmille ke 28.2. klo 18.00

22.02.2024

Webinaari: Onko motii?

Miksi koulu ei motivoi ja mikä avuksi? ke 28.2.2024 klo 18.00-19.15

Webinaari on tarkoitettu niin varhaiskasvatus- kuin kouluikäisten lasten vanhemmille

Tiedätkö, miten älylaitteet vaikuttavat lapseen? Mietityttääkö lapsen keskittymisen ja käyttäytymisen haasteet, koulutehtävien tekeminen myöhään illalla tai kouluun lähdön pulmat? Pohditko vanhempana, miten voisit tukea paremmin lapsesi hyvinvointia, koulunkäyntiä ja oppimista? Lapset ja nuoret tarvitsevat aikuisten tukea itseohjautuvuudessa ja itsesäätelyssä digitalisoituneen arjen ja oppimisen sujumiseksi. Syventymällä lasten ja nuorten aivotoimintaan, motivaatiotekijöihin sekä tahdonvoiman merkitykseen voidaan paremmin tunnistaa ja vahvistaa keinoja tukea koulunkäyntiä.

Järjestämme aiheeseen liittyvän Onko motii? -webinaarin Oulun kaupungin pohjoisen alueen vanhemmille. Tervetuloa osallistumaan Teamsin kautta ke 28.2.2024 klo 18.00-19.15. Tilaisuuden lopussa on aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuuteen voivat osallistua kaikenikäisten lasten ja nuorten vanhemmat.

Webinaarin asiantuntijapuheenvuorosta vastaa Heli Isomäki, Terveystalon asiantuntija, neuropsykologian erikoispsykologi, vaativan erityistason neuropsykologi (VET), psykologian tohtori, neuropsykologian kouluttaja ja työnohjaaja (TOHJ). Samasta aiheesta järjestetään koulutus myös lasten ja nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille. Lasten ja nuorten kasvun, oppimisen ja hyvinvoinnin edistämisessä tarvitaan tietoa ja yhteistyötä kaikkien lasten kasvuympäristöön kuuluvien toimijoiden kesken. Vanhemmat ovat lapsensa parhaita asiantuntijoita ja yhdessä lapsen kanssa sovitut ratkaisut ovat kestäviä ja lasta motivoivia. 

Osallistu TEAMS-yhteydellä: Liity tilaisuuteen napsauttamalla tästä

Lämpimästi tervetuloa!

Tilaisuuden järjestää Oulun kaupunki, sivistys- ja kulttuuripalvelut, pohjoinen alue

"Onko motii?" webinaarin tiedote