Hae meille opiskelijaksi!

Elokuussa 2023 aloittanut Raksilan lukio on opiskelijoidensa näköinen. Sinun ei tarvitse mahtua tiettyyn muottiin, tule sellaisena kuin olet! Raksilan lukioon pääsee helposti jokaisesta ilmansuunnasta. Meillä on viihtyisät, vastaremontoidut tilat ja lähellä loistavat harrastusmahdollisuudet. 

Meille voit huoletta tulla, vaikka et tuntisi ketään. Niin tekee moni muukin! Meillä tutustut helposti uusiin kavereihin. Ensimmäisenä vuonna voit halutessasi suorittaa pakolliset opintojaksot turvallisesti oman ryhmäsi kanssa. Opiskelijoille tehdyn kyselyn mukaan opettajamme ovat hyviä ja mukavia, ja koulussamme on kiva, välittävä ja rento ilmapiiri.

Painotamme opiskelijoiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tuemme heidän tulevia elämänvalintojaan. Haluamme olla laadukas ja konstailematon yleislukio, jonka runsaasta opintotarjottimesta jokainen saa rakentaa itsensä näköisen opinto-ohjelman, ja siksi pyrimme Raksilassa monipuolisuuteen. Isossa lukiossa voimme tarjota useimpia opintojaksoja moneen kertaan lukuvuoden aikana, jotta opiskelija voi itse valita painotuksensa tarjottimen antimista.

Arvostamme vahvaa yleissivistystä, joka avaa ja avartaa näköaloja oppiainerajojen yli ja antaa valmiuksia ennakoimattomaan tulevaisuuteen. Sitä varten rakennamme yhteisöllisyyttä ja opiskeluun innostavaa ilmapiiriä Raksilan reilussa hengessä. 

Meillä terveydenhoitaja, psykologi, kuraattori ja erityisopettaja ovat päivittäin tavattavissa ja heidän työtilansa ovat Raksilan lukiolla. Apu on siis aina lähellä ja jokainen saa tarvitsemansa tuen ja voi kasvaa parhaaksi versioksi itsestään.

Tervetuloa tutustumaan Raksilan lukion ysiluokkalaisille tarkoitettuun avoimien ovien tapahtumaan 10.-11.12.2024! Lisäksi järjestämme huoltajille Tervetuloa lukioon -illan ti 21.1.2025 klo 18. Huoltajailtaan ovat tervetulleita myös ne ysiluokkalaiset, jotka eivät pääse joulukuun avoimien ovien tapahtumaan.

Tervetuloa Raksilan lukioon!