Raksilan lukio

Elokuussa 2023 käynnistyi uuden lukiomme, Raksilan lukion, toiminta. Tavoitteenamme on luoda lukio, jossa jokaisella on turvallinen ja hyvä oppimis- ja työympäristö ja jonne jokaisen on helppo asettua taloksi. Opiskelijoiden hyvinvointi on meille tärkeää, ja se on tavoitteemme ja lähtökohtamme, kun suunnittelemme Raksilan lukiota. Haluamme tehdä lukiostamme arvojemme mukaisen laadukkaan yleislukion, jossa yhdistyvät rento ilmapiiri ja laajat opintomahdollisuudet.

Viihtyisä koulurakennuksemme tarjoaa monenlaisia oppimisympäristöjä ja mahdollisuuksia myös mukavaan toimintaan oppituntien ulkopuolella. Opiskelijakunnalla on oma tilansa, auloissa ja käytävillä on sohvia, ja kirjastossa on hiljaisen työskentelyn tiloja. Koulussamme viihtyy hyvin koko päivän, ja hyppytunnitkin kuluvat nopeasti työskennellen, keskustellen tai vaikkapa pingistä pelaten.

Haluamme, että Raksilan lukiossa yhdistyvät pienen ja suuren lukion parhaat puolet. Haluamme tulla tutuiksi opiskelijoiden kanssa ja pyrkiä siihen, että jokaisella on turvallinen ympäristö opiskella. Haluamme, että jokainen tuntee olevansa osa Raksilan lukiota ja yhteisöä. Lukion koko mahdollistaa monipuolisen opintotarjottimen ja laajan valikoiman opintoja, joista voi valita mieleisensä ajatellen sekä ylioppilastutkintoa että tulevaa elämää.