Raksilan lukio

Raksilan lukio on aloittanut toimintansa elokuussa 2023. Tavoitteenamme on olla lukio, jossa jokaisella on turvallinen ja hyvä oppimis- ja työympäristö ja jonne jokaisen on helppo asettua taloksi. Opiskelijoiden hyvinvointi on meille tärkeää. Haluamme, että lukiomme on arvojemme mukainen laadukas yleislukio, jossa yhdistyvät rento ilmapiiri ja laajat opintomahdollisuudet.

Viihtyisä koulurakennuksemme tarjoaa monenlaisia oppimisympäristöjä ja mahdollisuuksia myös mukavaan toimintaan oppituntien ulkopuolella. Opiskelijakunnalla on oma tilansa, auloissa ja käytävillä on sohvia, ja kirjastossa on hiljaisen työskentelyn tiloja. Koulussamme viihtyy hyvin koko päivän, ja hyppytunnitkin kuluvat nopeasti työskennellen, keskustellen tai vaikkapa pingistä pelaten.

Raksilan lukiossa yhdistyvät pienen ja suuren lukion parhaat puolet. Haluamme tulla tutuiksi opiskelijoidemme kanssa ja pyrkiä siihen, että jokaisella on turvallinen ympäristö opiskella. Haluamme, että jokainen tuntee olevansa osa Raksilan lukiota ja yhteisöä. Lukion koko mahdollistaa monipuolisen opintotarjottimen ja laajan valikoiman opintoja, joista voi valita mieleisensä ajatellen sekä ylioppilastutkintoa että tulevaa elämää.