Uimahallit ja muut sisäliikuntapaikat avataan, myös aikuisten ryhmäliikunta alkaa - Tiedotteet - Korona - Oulun kaupunki

Tiedotteet korona

< Takaisin

Uimahallit ja muut sisäliikuntapaikat avataan, myös aikuisten ryhmäliikunta alkaa

Oulun kaupungin hallinnoimat uimahallit sekä muut sisäliikuntapaikat avataan jälleen kuntalaisten käyttöön maanantaina 10.1.2022. Päätös perustuu Pohjois-Suomen aluehallintoviraston  8.1. tekemään päätökseen, jolla kumottiin liikuntatilojen sulku.

Ryhmäliikunta voi alkaa myös aikuisten osalta 10.1.2022 lähtien. Ainoastaan yleisiä, kaikille avoimia vesivoimisteluita ei pidetä, koska niihin ei ole ennakkoilmoittautumisia ja turvavälien pitäminen voi olla vaikeaa suurten osallistujamäärien vuoksi. Omatoimiseen virtuaalivesivoimisteluihin on mahdollisuus Raatissa sekä Raksilan kuntouintialtaalla.

Vuoronvarauksen kautta aikuisille myönnetyt varatut vuorot palautetaan käyttöön maanantaista alkaen. Alle 18-vuotiaiden ryhmät ja vuorot ovat toimineet koko ajan.

Liikuntapaikkaan tullessasi käytäthän suosituksen mukaisesti kasvomaskia. Maksa mieluiten kortilla käteisen sijasta. Muista myös hyvä käsihygienia sekä turvavälien noudattaminen. Pienimmissäkin flunssan oireissa tulee jäädä kotiin. 

Koronapassi on voimassa Oulun kaupungin liikuntapaikoilla 16 vuotta täyttäneiltä. Otathan liikuntapaikalle tullessasi valmiiksi esille kuvallisen henkilöllisyystodistuksen sekä EU:n virallisen koronatodistuksen. Varattujen vuorojen osalta vuorojen yhdyshenkilö tarkistaa passit.

Päätökset asiakasmaksujen hyvityksistä liikuntapaikkojen sulun ajalta tehdään myöhemmin tilanteen vakiintuessa. Liikuntapalvelut pyytää huomioimaan, että jatkossakin liikuntapaikkoihin voi kohdistua rajoituksia nopeilla aikatauluilla.

Liikuntapalvelut muistuttaa, että myös urheiluseurojen ja ryhmäliikunnan järjestäjien tulee avin ohjeiden mukaisesti tehdä kirjallinen suunnitelma koronaturvallisuuden toteuttamiseksi muun muassa ryhmäliikunnassa.

Nainen monitoimialtaan hierontapisteessä.

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona