Kaakkurin ja Oulunsalon terveysasemat palvelevat 8.8. alkaen jälleen kaikissa päivystysasioissa

21.07.2022

Julkaistu 21.7.2022

 

Kaakkurin ja Oulunsalon terveysasemien akuuttivastaanottojen asiakkaat voivat asioida 8.8.2022 alkaen taas omalla terveysasemallaan joko Oulunsalossa tai Kaakkurissa. Molemmissa toimii akuuttivastaanotto, joka palvelee kaikissa päivystyksellistä, eli kiireellistä hoitoa vaativissa asioissa. Myös hengitystieoireiset voivat asioida jälleen molemmissa paikoissa. Oulunsalon terveysaseman kesäsulun aikana 4.7.–7.8.2022 akuuttivastaanoton palvelut keskitetään Kaakkuriin. 

Elokuun 8. päivänä Kaakkurissa ja Oulunsalossa palataan käytännössä koronapandemiaa edeltävään toimintamalliin. Vuonna 2020 Oulunsalon akuuttivastaanotolla keskityttiin koronapandemian myötä hoitamaan vain potilaita, joilla on hengitystieinfektioon tai koronaan viittaavia oireita. Muut alueen kiireellistä hoitoa vaativat potilaat on hoidettu tänä aikana Kaakkurin akuuttivastaanotolla.

Maanantaista 8.8. alkaen molemmilla terveysasemilla palvelee siis jälleen akuuttivastaanotto normaaliin tapaan. Oulunsalon ja Kaakkurin akuuttivastaanottojen terveysturvallisuus huomioidaan uudenlaisilla tilaratkaisuilla ja käytännöillä. Hengitystieoireisille asiakkaille on rajattu oma odotustila vastaanottotiloissa. Ajantasaiset maskin käyttöä ja muuta suojautumista koskevat ohjeet kannattaa tarkistaa aina ennen asiointia terveydenhuollon toimipaikoissa Oulun kaupungin koronasivustolta: www.ouka.fi/korona.