Nuorille runsaasti maksutonta liikuntaa SuperActionissa huhti- ja toukokuussa

01.04.2022

Nuorille tarjoillaan runsaasti erilaisia maksuttomia liikuntatunteja ja -lajeja SuperActionissa huhti- ja toukokuussa! SuperAction-tunnit on tarkoitettu 13–16-vuotiaille oululaisille. SuperActionin tarkoituksena on tutustuttaa matalalla kynnyksellä uusien liikuntalajien pariin sekä tukea liikunnallista elämäntapaa. SuperActionin lajeina ovat mm. padel, kiipeily, erilaiset tanssilajit, keilaus, itsepuolustus sekä Reeniksellä treenailu. Tarkat ajat ja paikat löytyvät nettisivuilta osoitteesta www.ouka.fi/action.

SuperAction-tunneille ei ole ennakkoilmoittautumisia. Joillakin tunneilla on kuitenkin osallistujamäärärajoitteita, joten paikalle kannattaa saapua ajoissa. SuperAction on Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden Harrastamisen aarrearkun teematoimintaa, joka järjestetään yhteisyössä liikuntapalveluiden kanssa.

SuperActionin rinnalla perinteinen nuorten Action-liikuntatoiminta pyörii edelleen 13–19-vuotiaille oululaisnuorille. Action-liikunta on maksutonta ja sitä voi harrastaa monin eri lajein ja tavoin eri puolilla kaupunkia. Action-liikuntaan voi tulla joka kerta uutena mukaan. Tunneille ei ole ennakkoilmoittautumisia lauantain mailapelejä lukuun ottamatta.

SuperAction-mainos.