Oulun Päivien tuotantorahat haettavissa 1.2.-13.3.2023

01.02.2023

Oulun Päivät kutsuu tapahtumajärjestäjiä ja muita toimijoita tarjoamaan ohjelmaa festivaaleille, jotka järjestetään 1.-3.9.2023.

Oulun vanhin kulttuuritapahtuma toivoo ohjelmistoonsa niin perinteitä esiintuovaa kuin myös uutta kaupunkikulttuuria luovaa sisältöä. Festivaaliohjelma tarjoilee omaleimaisia, maksuttomia, oululaisia elämyksiä.

Rahoitusta tai tukea hakevat ehdotukset Oulun Päivien ohjelmaksi tulee jättää 13.3.2023 mennessä. Ehdotusten tulee olla suomen- tai englanninkielisiä.  Oulun kaupunkiorganisaation eri yksiköt eivät voi hakea tukea. Valittuihin tapahtumajärjestäjiin ja esityksiin ollaan yhteydessä maaliskuun 2023 loppuun mennessä. Tarkemmat ohjeet tapahtumajärjestäjille ja hakulomake löytyy Oulun Päivien verkkosivuilta. Oulun Päivät voi tukea valittuja tuotantoja rahallisesti tai tapahtumapaikkoja tarjoamalla.

Oulun Päivien raati päättää rahoituksen saajat. Raadin valinnoissa huomioidaan Oulun Päivien ohjelman jakautuminen tasaisesti ympäri kaupunkia, uudenlaiset tapahtumasisällöt sekä erilaiset kävijäryhmät. Raati koostuu Oulun kaupungin eri alojen asiantuntijoista. Raati pidättää oikeuden myös määrittää myönnetyn rahoituksen suuruuden.  

Oulun Päivien ohjelmaan voi ilmoittautua mukaan myös ilman tukea. Jos tapahtuma ei tarvitse tukea, sen voi ilmoittaa osaksi Oulun Päivien ohjelmaa suoraan Mun Oulun tapahtumakalenterin kautta – kalenterissa tulee vain kohdistaa tapahtuma Oulun Päivien ohjelmaan.  Kalenterin kautta ilmoitetut tapahtumat pääsevät mukaan Oulun Päivien ohjelmaan ja yhteismarkkinointiin.