Puistopiknik, kuvituskuva vuodelta 2022

Oulun puistopiknikeihin etsitään ohjelmaa

26.03.2024

Oulun kaupunki pyytää oululaisilta kulttuurin harrastajilta ja ryhmiltä ehdotuksia kesällä 2024 järjestettävien puistopiknik-tapahtumien ohjelmistoon. Tapahtumat järjestetään eri tapahtumapaikoilla juhannuksen jälkeiseltä viikolta elokuun puoliväliin. Ehdotukset pyydetään jättämään Oulun puistopiknikien nettisivulla olevan verkkolomakkeen kautta keskiviikkoon 24.4.2024 klo 16 mennessä.

Tapahtumasarjaan etsitään sisällön tuottajiksi erityisesti oululaisia kulttuurin ja taiteen harrastajia ja yhteisöjä. Ohjelmahaussa voi tarjota yksittäistä esitystä tai ohjelmakokonaisuutta. Esitykset toteutetaan puistoalueilla tai liikkuvina esityksinä eri puolilla kaupunkia. 

Oulun puistopiknikit on Oulun kaupungin kesäinen tapahtumasarja, jossa nähdään pieniä matalan kynnyksen pikniktapahtumia ympäri kaupunkia. Puistopiknikit ovat maksuttomia ja kaupunkilaiset itse pääsevät toteuttamaan tapahtumien ohjelmasisältöä. Piknikejä järjestetään pääasiassa Hollihaanpuiston Hollilavalla, keskustan alueella sekä kaupunginosissa.

Ohjelmahakemuksen voi jättää Puistopiknikien verkkosivuilla