Vielä ehdit mukaan ilmaiselle lasten teatte­ri­taiteen tutustu­mistunnille 8.8.2023

03.07.2023

Maksuton lasten teatte­ri­taiteen tutustu­mistunti Oulun taidekoululla 8.8.2023

Ilmoittautuminen on avoinna 6.8. asti

Ilmoittaudu ilmaiselle tutustumistunnille tästä linkistä.

Tutustumistuntien oppilasmäärä on rajallinen ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Esittävien taiteiden oppilaitosten liitto ETOL ry täyttää 20 vuotta ja tarjoaa jäsenkoulujensa kautta maksuttomia tutustumistunteja teatteri- ja sirkustaiteen parissa. Etolin elokuun tutustumistunnin jälkeen osallistujalla on mahdollisuus jatkaa Oulun taidekoulussa 21.8. alkavassa Tarinataide ryhmässä.

Ookko nää leikkiny teatteria?
Teatte­ri­työpaja 5–6 –vuotiaille (s. 2017 ja 2018)

Tervetuloa tutustumaan leikin kautta teatterin tekemiseen. Ollaanko lentäviä pupuja? Entä miten kulkee rikkinäinen robotti? Työpaja toimii kurkistusikkunana Oulun Taidekoulun Tarinataide –oppiaineeseen, joka koostuu teatterista ja kuvataiteesta. Pidämme hauskaa ilmaisuun rohkaisevien leikkien ja heittäytymään kannustavien koko ryhmän harjoitusten kautta. Teatterileikkien tehtävänä on tutustua esiintymiseen ja tehdä siitä hauskaa. Opettajana toimii Oulun Taidekoulun teatteritaiteen- ja monitaideryhmien opettaja Ronja Klemetti.

Ajankohta: Ti 8.8. klo 18.00 - 19.00
Paikka: Oulun taidekoulu / Nuottasaari-talo, Isokatu 94

Ookko nää teheny teatteria?
Teatte­ri­työpaja 7–8 –vuotiaille (s. 2016 ja 2015)

Tervetuloa tutustumaan teatteriin ja taiteen perusopetukseen! Työpaja toimii kurkistusikkunana Oulun Taidekoulun Tarinataide –oppiaineeseen, joka koostuu teatterista ja kuvataiteesta. Työpajassa lähdetään liikkeelle ilmaisua ja heittäytymistä herättelevien leikkien kautta. Työpajassa pyrimme luomaan rennon ja hassuttelevan ilmapiirin, joka lempeästi rohkaisee kokeilemaan esiintymistä. Mitä työpajassa sitten tehdään? Lämmitellään ja leikitään, rakennetaan omat roolihahmot ja tutustutaan improvisaatioleikkeihin ja pidetään hauskaa. Opettajana toimii Oulun Taidekoulun teatteritaiteen- ja monitaideryhmien opettaja Ronja Klemetti.

Ajankohta: Ti 8.8. klo 17.00 - 18.00  
Paikka: Oulun taidekoulu / Nuottasaari-talo, Isokatu 94