Siirry suoraan sisältöön

Veneily Veneily

 

Oulu tarjoaa oivallisia mahdollisuuksia purjehtijoille ja muille meritse Ouluun saapuville veneilijöille. Veneilypalvelumme ovat aivan keskustan tuntumassa Meritullin vierassatamassa sekä rauhallisen luonnon keskellä Hietasaaressa.

Kaupungin ylläpitämät venepaikat sijaitsevat Oulujoen rannalla ja Merikosken voimalaitoksen alapuolisella suisto- ja merialueella.

Venesatamien tarkemmat tiedot löydät satamakohtaisista esittelyistä.

Venepaikkojen varaus

Venepaikat varataan sähköisen eVarauspalvelun kautta. Venepaikkavarauksen tekeminen edellyttää kirjautumista palveluun. Venepaikka maksetaan verkkomaksuna. Jos käytössäsi ei ole internetiä tai verkkopankkipalvelua, voit varata ja maksaa venepaikan Oulu10-palvelupisteissä (Oulu10/Torikatu 10, Haukiputaan yhteispalvelupiste, Kiimingin asiointipiste ja Oulunsalon yhteispalvelupiste).

Venepaikkasäännöt löydät sivun alalaidassa olevista veneilylinkeistä. Tutustu niihin ennen varauksen tekemistä.

Käytä aikaisemmin luomaasi käyttäjätunnusta. Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi ja/tai salasanasi, voit palauttaa sen varauspalvelusta kohdasta "Unohtuiko käyttäjätunnus tai salasana?". Jos olet uusi asiakas, luo palvelussa uusi käyttäjätunnus ja salasana. Säilytä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi seuraavaa käyttöä varten.

Vene- ja soutuvenepaikat

Uudelleenvarausjakso viimevuotisille vene- ja soutuvenepaikan vuokraajille on alkanut 1.3.2018. Uudelleenvarausjakso päättyy 1.5.2018. Jakson aikana viime veneilykaudella paikan vuokranneilla on mahdollisuus uusia ja maksaa varauksensa. Uudelleenvaraus tehdään eVarauspalvelussa tai Oulu10-palvelupisteissä. Varaamatta ja maksamatta jääneet paikat vapautuvat yleiseen varaukseen uudelleenvarausjakson jälkeen.

Vuonna 2017 vapaaksi jääneiden vene- ja soutuvenepaikkojen yleinen varaus on alkanut 1.3.2018 klo 8.00.

Uudelleenvarausjaksolla varaamatta ja maksamatta jäävät paikat vapautuvat yleiseen varaukseen 2.5.2018 klo 8.00.

Pääset siirtymään eVarauspalveluun alla olevasta linkistä. Alta löydät lisäksi ohjeen vanhan venepaikan uudelleenvaraukseen varauspalvelussa.

>> Siirry eVarauspalveluun

Ohje vanhan venepaikan uudelleenvaraukseen (pdf)

Laituriporttien avaimet

Venesatamien laituriporttien avaimet, lukuun ottamatta Varjakan venesatamaa, luovutetaan panttia vastaan Oulu10- palvelupisteessä osoitteessa Torikatu 10. Varjakan laituriporttien avaimet luovutetaan Oulunsalon yhteispalvelupisteessä Kauppakeskus Kapteenissa osoitteessa Karhuojantie 2. Avainpantista peritään palveluhinnaston mukainen maksu.

Talvisäilytyspaikat

Veneiden talvisäilytyspaikkojen varaus kaudelle 2017-2018 on päättynyt. Varausaikataulusta talvisäilytyskaudelle 2018-2019 tiedotetaan myöhemmin.

 

Venepaikat varataan nyt netissä - näin jatkat venepaikkavaraustasi! (pdf)

Venepaikkoja vuokraa Oulu10-palvelut

  • Käyntiosoite work Torikatu 10, 1. krs.,
  • Puhelin Oulu10-palvelut work 08 558 558 00 Kunnossapito work 044 703 2213
  • Aukioloajat ma–to klo 8–17 ja pe klo 8-16
  • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.