Veneily

 

Oulu tarjoaa oivallisia mahdollisuuksia purjehtijoille ja muille meritse Ouluun saapuville veneilijöille. Veneilypalvelumme ovat aivan keskustan tuntumassa Meritullin vierassatamassa sekä rauhallisen luonnon keskellä Hietasaaressa.

Kaupungin ylläpitämät venepaikat sijaitsevat Oulujoen rannalla ja Merikosken voimalaitoksen alapuolisella suisto- ja merialueella.

Venesatamien tarkemmat tiedot löydät satamakohtaisista esittelyistä.

Venepaikkojen varaus

Venepaikat varataan sähköisen eVarauspalvelun kautta. Venepaikkavarauksen tekeminen edellyttää kirjautumista palveluun. Venepaikka maksetaan verkkomaksuna. Jos käytössäsi ei ole internetiä tai verkkopankkipalvelua, voit varata ja maksaa venepaikan Oulu10-palvelupisteissä (Oulu10/Torikatu 10, Haukiputaan yhteispalvelupiste, Kiimingin asiointipiste ja Oulunsalon yhteispalvelupiste).

Halutessasi vaihtaa maksetun venepaikan toiseen, ota yhteyttä Oulu10-palvelupisteeseen.

Venepaikkasäännöt löydät sivun alalaidassa olevista veneilylinkeistä. Tutustu niihin ennen varauksen tekemistä.

Käytä aikaisemmin luomaasi käyttäjätunnusta. Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi ja/tai salasanasi, voit palauttaa sen varauspalvelusta kohdasta "Unohtuiko käyttäjätunnus tai salasana?". Jos olet uusi asiakas, luo palvelussa uusi käyttäjätunnus ja salasana. Säilytä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi seuraavaa käyttöä varten.

Talvisäilytyspaikat

Vapaat veneiden talvisäilytyspaikat kaudelle 20182019 ovat yleisesti varattavissa varauspalvelussa ja Oulu10-palvelupisteissä. Uudelleenvarausjakso viimevuotisille talvisäilytyspaikan vuokraajille on päättynyt 2.9.2018. 

Talvisäilytyspaikkoja voi varata 31.12.2018 saakka.

Veneiden talvisäilytyskausi alkaa 1.10.2018 ja päättyy 31.5.2019.

Pääset siirtymään eVarauspalveluun alla olevasta linkistä.

>> Siirry eVarauspalveluun

Vene- ja soutuvenepaikat

Vene- ja soutuvenepaikkojen varaus vuodelle 2018 on päättynyt.

Vene- ja soutuvenepaikkojen varaus veneilykaudelle 2019 alkaa keväällä 2019. Tarkemmasta aikataulusta tiedotetaan myöhemmin.

Laituriporttien avaimet

Venesatamien laituriporttien avaimet, lukuun ottamatta Varjakan venesatamaa, luovutetaan panttia vastaan Oulu10-palvelupisteessä osoitteessa Torikatu 10. Varjakan laituriporttien avaimet luovutetaan Oulunsalon yhteispalvelupisteessä Kauppakeskus Kapteenissa osoitteessa Karhuojantie 2. Avainpantista peritään palveluhinnaston mukainen maksu.

 

Ohje vanhan venepaikan uudelleenvaraukseen (pdf)

Venepaikkoja vuokraa Oulu10-palvelut

  • Käyntiosoite work Torikatu 10, 1. krs.,
  • Puhelin Oulu10-palvelut work 08 558 558 00 Kunnossapito work 044 703 2213
  • Aukioloajat ma–to klo 8–17 ja pe klo 8-16
  • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.