Ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset

< Takaisin

Tuleva koulu selvillä 21.1. - Muuhun kouluun, erikoisluokille ja iltapäivätoimintaan haku 3.2. saakka

 

Huoltajan ei tarvitse enää ilmoittaa lastaan kouluun. Jokaiselle tulevalle ekaluokkalaiselle tehdään lähikoulupäätös osoitteen perusteella. Iltapäivätoimintapaikkaa tulee hakea 21.1.-3.2. 

Huoltajan ei tarvitse enää ilmoittaa lastaan kouluun. Jokaiselle tulevalle ekaluokkalaiselle tehdään lähikoulupäätös osoitteen perusteella. Huoltaja voi lukea päätöksen koulupaikasta Wilma-järjestelmästä 21.1.2019.

Huoltaja voi halutessaan hakea lapselleen koulupaikkaa myös muusta kuin lapselle osoitetusta lähikoulusta. Muuhun kaupungin kouluun haetaan Wilmassa olevalla sähköisellä lomakkeella 21.1.–3.2.2019.

Vuonna 2012 syntyneiden lasten vanhemmat saavat tarkemmat ohjeet hakemiseen Wilmasta, lapsensa päiväkodista ja perusopetuksen oppaasta. Lähikoulusta ja sen määräytymisestä ja muuhun kouluun hakemisesta on lisätietoja myös osoitteessa: www.ouka.fi/oulu/koulutus-ja-opiskelu/mihin-kouluun.

Perusopetuksen iltapäivätoimintapaikkaa voi hakea 1. ja 2. luokan oppilaalle sekä muiden vuosiluokkien erityiseen tukeen oikeutetuille oppilaalle. Iltapäivätoimintaan haetaan Wilma-järjestelmässä 21.1.–3.2.2019. Lisätietoa iltapäivätoiminnasta on osoitteessa: www.ouka.fi/iltapaivatoiminta.

Oulussa koulussa -oppaassa kaikki oleellinen  

Oulussa koulussa - perusopetuksen opas 2019-2020 on luettavissa osoitteessa: www.ouka.fi/oulu/koulutus-ja-opiskelu/kouluoppaat. Oppaassa on  tietoa perusopetuksesta luokilla 1-9. Siinä kerrotaan muun muassa koulunkäynnin aloittamisesta, valinnoista sekä koulunkäynnin ja hyvinvoinnin tuesta.

Perusopetuksen oppaassa kerrotaan myös kolmannelta ja seitsemänneltä luokalta alkavista erikoisluokista, joihin haetaan sähköisesti Wilma-järjestelmässä 21.1.–3.2.2019. Erikoisluokkien infotilaisuudet ovat tammikuussa (14.1. lähtien) ja valintakokeet helmikuussa (7.2. lähtien). Lisätietoja erikoisluokista sekä erikoisluokkien info- ja valintakoepäivämäärät myös osoitteessa: www.ouka.fi/oulu/koulutus-ja-opiskelu/erikoisluokat.

Oulun kansainvälinen koulu on tarkoitettu suomalaisille ja ulkomaalaisille lapsille, joiden kielitaito on riittävä englanninkielellä opiskeluun. Kouluun on valintakokeet. Myös Oulun kansainväliseen kouluun haetaan 21.1.–3.2.2019. Hakuohjeet löytyvät koulun kotisivuilta: www.ouka.fi/ois.

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista

             
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Spotify Oulu - soittolistat Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte
       

Lyhytosoite tälle sivulle ouka.fi/ajankohtaista