Ajankohtaiset uutiset ja ilmoitukset

< Takaisin

Kesäfiiliksestä tekemistä kesälomalle

Kesäfiilis on ilmestynyt taas, jo 40. kerran. Kesäfiilikseen on koottu tiedot Oulussa järjestettävästä lasten ja nuorten kesätoiminnasta. Tekemistä kesälomalle tarjoavat Oulun kaupungin lisäksi järjestöt, urheiluseurat ja muut toimijat.

Kesälomalle on tarjolla tekemistä laidasta laitaan liikunnan, kulttuurin, retkien, kurssien ja rennon yhdessäolon merkeissä. Ilmoittautumisaika vaihtelee järjestäjän mukaan. Pääosa kursseista ja leireistä on maksullisia, mutta joukossa on myös ilmaista puuhaa.

Hae helposti hakukoneella

Kesäfiilis-tarjonta löytyy osoitteesta www.ouka.fi/fiilis.

Fiilis-sivulle on koottu kaikki kurssit, leirit ja tapahtumat yhteen tiedostoon. Samalta sivulta pääsee myös hakukoneeseen, jolla on helppo hakea juuri itseä kiinnostavaa toimintaa erilaisten hakukriteerien avulla.

Oulun kaupunki järjestää 25.6. - 27.7. lapsille ja nuorille liikunnallista, ohjattua ja maksutonta Kesäaction-toimintaa puistoissa ja rannoilla.  Tästäkin toiminnasta on lisää tietoa Fiilis-sivulla. 

 

Lisätiedot:
Tarja Rönkkö, nuorisotyön koordinaattori, sivistys- ja kulttuuripalvelut, p. 044 703 8233, tarja.ronkko(at)ouka.fi

Jakolinkki

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista

             
Facebook - Oulun kaupunki Twitter - Oulun kaupunki Youtube - Oulun kaupunki Oulun kaupungin blogit Instagram Spotify Oulu - soittolistat Rss - Oulun kaupungin uutis-syöte
       

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/ajankohtaista