Ajankohtaista

< Takaisin

Unelmien koteja Vaakunanrantaan – Asuntomessujen 2025 tonttihaku 28.2. saakka

Vaakunanrannaksi nimetty vuoden 2025 asuntomessualue sijaitsee Hartaanselänrannalla Oulujoen upeassa suistomaisemassa vain parin kilometrin päässä Oulun ydinkeskustasta. Messualueella on haettavana sekä pientalo- että kerrostalotontteja. Tonttien haku on alkanut 2.1.2023.

Tonttien hakuajat:

2.1. – 28.2.2023, pientalojen tontit
2.1. – 31.1.2023, kerrostalojen tontit

Asuntomessualueen tontteja voivat hakea yksityiset henkilöt, talotehtaat sekä muut yritykset. Tontin voi joko ostaa tai vuokrata. Vuokratontti on mahdollista lunastaa myöhemmin omaksi.

Tonttivalinnat tehdään luonnostasoisen suunnitteluaineiston perusteella

Asuntomessualueesta rakennetaan Ouluun korkeatasoinen hyvän kaupunkiasumisen esimerkkikohde. Tontinhakijan on toimitettava pätevän ammattisuunnittelijan laatimaa luonnostasoinen suunnitteluaineisto, jonka perusteella messukohteet arvioidaan. Rakentajavalinnat tehdään helmi-huhtikuun 2023 aikana.

Haettavat tontit, tonttihaun vaatimukset sekä hakemusten arviointikriteerit on esitelty tonttien hakuoppaassa (pdf). Verkkosivuille ouka.fi/asuntomessut2025 on koottu lisäksi kaavakartat, rakentamistapaohjeet ja muita suunnitteluaineistoja tonttihaun tueksi. 

Hakija laatii hakemuksen ensisijaisena hakemalleen tontille. Tontinhakulomakkeeseen kannattaa merkitä tämän ohella myös kaksi vaihtoehtoista tonttia, jolloin mahdollisuudet tontin saamiseen paranevat.

Vaakunanrannan tonttien hakuopas (pdf)

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista