Uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Oulun seudun pyöräilylle nettisivut

Oulun seudun pyöräilyn uusi brändi kannustaa Oulun seudulla asuvia ja liikkuvia lisäämään pyöräilyään, kokeilemaan uusia kesällä 2019 lanseerattavia pyöräilybaanoja sekä tutustumaan lähiympäristönsä eri kohteisiin pyöräilemällä. Ja kaikki saavat pyöräillä omalla tyylillään, sillä brändin slogan on: Vappaa tyyli!

Oulun kaupungin tilaaman brändäystyön yhtenä tuloksena on Oulun seudun pyöräilyyn keskittyvät nettisivut. Ne toimivat osoitteessa: www.oulunseudunpyoraily.fi. Nettisivuilla pääsee tutustumaan seudun pääpyöräreitteihin ja niiden kuvauksiin, reittikarttaan sekä kävelyn ja pyöräilyn edistämistyöhön. Sivuilta pääsee myös osallistumaan kyselyyn liittyen pyöräilyyn sekä pyöräily-aiheisiin tapahtumiin.

Oulun seudun kunnista mukana ovat: Oulu, Kempele, Muhos, Ii, Tyrnävä, Liminka, Lumijoki sekä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus. Työn ovat toteuttaneet WSP Finland Oy ja Navico Oy.

Nettisivujen tavoitteena on tarjota tietoa seudun pyöräilyn reiteistä ja innostaa kuntalaisia pyöräilemään. Oulun seutuhan on tunnettu pyöräilystään ja näin me saamme entisestään vahvistettua alueen mainetta reippaaseen ulkoiluun ja pyöräilyyn kannustavana seutuna.

Pyöräily lisää tasa-arvoa ja laajentaa ihmisten elinpiiriä. Pyöräillen on mahdollista nähdä ja kokea sellaisia asioita, jotka muuten jäisivät näkemättä ja kokematta. Pyöräily yhdistää ihmisiä ja muodostaa uusia yhteisöjä, joten pyöräilyllä on myös merkittäviä sosiaalisia ulottuvuuksia.

Oli sitten kesä tai talvi, polkea saa kuka vaan, minkälaisella pyörällä vaan ja millaisessa varustuksessa haluaa, sillä pyöräily kuuluu kaikille.

Pyöräily on tyylivappaa laji, tervetuloa pyöräilemään!

Lisätietoja
Oulun kaupunki, liikenneinsinööri Harri Vaarala p. 044 703 2108 harri.vaarala@ouka.fi

 

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista