Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Koronarajoitukset jatkuvat Oulussa 5.4.2021 saakka

Oulun kaupungin koronarajoitukset jatkuvat ennallaan 5.4. saakka.

Nuorisotilat, museot ja kulttuurilaitokset pysyvät suljettuna 5.4.2021. saakka. Nuoret voivat kuitenkin varata nuorisotalojen aukioloaikoina omalle ryhmälleen tunnin vuoron (korkeintaan 6 henkilöä).

Kirjastot, BusinessAsema ja kaupungin asiointipisteet palvelevat rajoitetusti. Oulun kaupunki ei myöskään järjestä yli 6 hengen tilaisuuksia.

Alle 18-vuotiaiden ryhmäharrastukset jatkuvat. Uimahallit ja kaupungin liikuntapaikkoja pidetään auki lasten ja nuorten harrastustoimintaan, terapia- ja kuntoutusryhmille, lähetteellä kuntoutukseen tuleville, liikunta-avustajakortin omaaville sekä kilpaurheilijoille. Muille tilat pysyvät suljettuina ainakin 5.4.2021 saakka. Tämä koskee myös harrastavien lasten vanhempia.

Peruskoulut ja toisen asteen oppilaitokset (lukiot ja ammatilliset oppilaitokset) jatkavat Oulussa normaalisti lähiopetuksessa.

Oulussa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset kokonaisuudessaan löytyvät kaupungin koronasivulta www.ouka.fi/korona kohdasta Oulussa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset.

Oulun kaupungin hyvinvointilautakunnan päätökset sulkea tiloja kohdistuvat vain Oulun kaupungin hallinnoimiin tiloihin eli ne eivät koske yksityisten elinkeinonharjoittajien, kuten yritysten, hallinnoimia tiloja. 

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista