Uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Maksuton seminaari tarjoaa vinkkejä kirjailijoiksi haluaville 28.5. Valvesalissa

Kirjallisuusjärjestö Nuoren Voiman Liitto järjestää Oulussa ti 28.5. aloitteleville kirjailijoille ja muille kiinnostuneille suunnatun Haluatko kirjailijaksi -seminaarin. Ilmainen seminaari järjestetään klo 17-20 Kulttuuritalo Valveella, Valvesalissa ja se on osa Lumotut sanat -sanataideviikkoja.

Haluatko kirjailijaksi? -seminaarissa kuullaan kolme erilaisissa kirjallisuusalan tehtävissä vaikuttavan kirjailijan puheenvuoroa. Puheenvuorot kuullaan kirjailija Marjo Heiskaselta Kirjailijaliiton johtokunnasta, Finlandia-palkitulta kirjailija Siiri Enorannalta sekä kirjailija ja kustannustoimittaja Niina Miettiseltä. Seminaarissa puhutaan kirjailijaksi tulemisesta, kirjailijan oikeuksista ja velvollisuuksista sekä esimerkiksi kustannussopimuksen syntymisestä.

Haluatko kirjailijaksi? -tapahtuma on kaikille kiinnostuneille avoin ja ilmainen. Noudathan vapaalipun kulttuuritalo Valveen lippumyymälästä (avoinna ke–su klo 12–19).

Nuoren Voiman Liitto on valtakunnallinen kirjallisuusjärjestö, joka järjestää kirjoittajakoulutusta, kirjallisuustapahtumia, ja kustantaa Nuori Voima -kulttuurilehteä. Nuoren Voiman Liiton tavoitteena on auttaa harrastajakirjoittajia kehittymään ammattilaisiksi, muodostaa kirjallisuusalan verkostoja sekä tarjota kohtaamispaikkoja kirjailijoille ja lukijoille sekä yleisesti edistää kirjallisuuden, kirjoittajakoulutuksen ja sanataideopetuksen asemaa Suomessa.

hwww.lumotutsanat.fi/seminaari

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista