Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Oulun kauppahallin myyntipaikkojen kilpailutus alkaa

Oulun kauppahallin myyntipaikkojen tarjouskilpailu yrittäjille alkaa torstaina 22. marraskuuta. Tarjouskilpailulla etsitään yrittäjiä, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan perusparannuksen jälkeen Oulun kauppahallin tiloissa.

Kauppahallissa on 14 myyntipaikkaa, jotka suunnataan kohdennetusti eri tuotteita ja palveluita myyville yrityksille. Halliin etsitään vuokralaisiksi kala- ja lihakauppiaita, ravintolatoimintaa sekä muita kauppahallin miljööseen sopivia yrittäjiä. Kun myyntipaikat suunnataan useille eri toimialoille, on kauppahalliin mahdollista saada monipuolisesti eri alojen kauppiaita.

Kauppahallin perusparannus alkaa tammikuussa 2019. Remontissa uusitaan talotekniikkaa ja parannetaan rakenteita. Myös kauppahallin ympäristöön on suunnitteilla muutoksia hotelli- ja muiden yrityshankkeiden myötä. Vuonna 1901 valmistuneen kauppahallin perusparannuksen pää- ja arkkitehtisuunnittelusta on vastannut oululainen Arkkitehtitoimisto Laatio Oy.

Myyntipaikkojen tarjouskilpailu päättyy 12. joulukuuta 2018. Tämän jälkeen valituksi tulleiden yritysten kanssa tehdään vuokrasopimukset, jotka astuvat voimaan kauppahallin remontin valmistuttua. Oulun kauppahalli otetaan käyttöön keväällä 2020.

 

Kauppahallin myyntipaikkojen vuokrausasiakirjat

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista