Uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Rajakylän hoivalla on tarjolla kaikenlaista kulttuuria 22.5.

Rajakylän hoivalla (Ruiskukkatie 2, 1 krs.) järjestetään kulttuuritapahtuma tiistaina 22.5. klo 12.30–15.00. Tuolloin matkataan menneeseen taiteen ja runoin, tutustutaan luovaan käsillä tekemiseen sekä kuullaan pianomusiikkia ja kevätrunoja. Käsitöiden maailmaan johdattaa Vuokko Isaksson. Tapahtumassa esitellään myös senioriklubin toimintaa. Lisäksi tapahtumaan kuuluu ohjelmaa Rajakylän kirjastolla, missä tehdään kirjastokierros ja tutustutaan Markku Kososen musiikkimatinea -taidenäyttelyyn.

Tapahtuma on suunnattu ikäihmisille ja yli 40-vuotiaille pitkäaikaistyöttömille ja sen tavoitteena on tukea heidän fyysistä toimintakykyään ja sosiaalista hyvinvointiaan. Tapahtuman järjestävät Tuiran hyvinvointikeskus, Rajakylän kirjasto, Oulun taidemuseo, Pohjois-Pohjanmaan taidemuseo, Oulun seudun lausujat ja Tuiran seurakunta. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Teemapäivät Rajakylän hoivalla jatkuvat ensi syksynä. Seuraava teemapäivä on 31.8, jolloin pidetään pihatapahtuma. Syksyn muissa teemapäivissä aiheina ovat luontoliikunta ja liikuntasuositukset (25.9.), tietotekniikkaopastus (30.10.) sekä toimintakykytestaukset (27.11.).

Tapahtumiin on vapaa pääsy! Lämpimästi tervetuloa!

Jakolinkki

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista