Oulun kaupungin uutiset ja tiedotteet

< Takaisin

Viitantien ja Urheilutien peruskorjaus alkaa – joukkoliikenne siirtyy Kuusamontielle

Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut käynnistää Viitantien ja Urheilutien peruskorjauksen. Rakentaminen alkaa toukokuussa viikolla 21, ja työt valmistuvat heinäkuussa 2021.

Rakennustyö aiheuttaa liikennehaittaa liikenteelle työmaa-alueen läheisyydessä, ja kesällä Viitantien läpiajoliikenne joudutaan ajoittain sulkemaan. Myös joukkoliikenne ohjataan poikkeusreitille Kuusamontielle kesän ajaksi kesäkuun ensimmäisestä päivästä lähtien.

Katujen peruskorjaus liittyy Kiimingin kampuksen asemakaavamuutokseen ja Kiiminkipuiston koulun rakentamiseen. Korjauksilla varaudutaan koulun myötä kasvavaan liikennemäärään ja parannetaan alueen liikenneturvallisuutta etenkin jalankulun ja pyöräilyn osalta. 

Hanke sisältää katujen ja vesijohtojen ja jätevesiviemäreiden peruskorjauksen sekä katuvalo-, sähkö- ja tietoliikenneverkon uusimista tarpeellisilta osin. Myös alueen hulevesiviemäröintiä parannetaan. Jalankulku- ja pyöräilyväyliä parannetaan, samoin kuin joukkoliikenteen pysäkkejä. Kohteen pääurakoitsijana toimii Maarakennus Ville Niemelä.

Jakolinkki

Katso ajankohtaista tietoa koronaviruksesta Oulussa ja toimintaohjeet osoitteessa www.ouka.fi/korona

Ilmoitukset ja kuulutukset

Oulun kaupungin ilmoitukset ja kuulutukset liitteineen voi lukea osoitteessa ouka.fi/kuulutukset

Suosittelemme

Päätöksenteon uusimmat kokousasiakirjat

Suorat lähetykset valtuuston kokouksista