Logistiikka, varastointi ja liikenne

Pohjoisen Suomen logistinen keskus, OAK

Pohjoisen Suomen logistinen keskus

Oulu on Pohjois-Suomen keskus ja sijaitsee tärkeässä liikenteellisessä solmukohdassa: täällä kohtaavat pohjoisen merkittävimmät valtatiet, satama, junarata ja Suomen toiseksi liikennöidyin lentoasema.

Oulun logistinen saavutettavuus paranee tulevaisuudessa entisestään. Sataman väylä syvenee 12,5 metriin, valtateitä 4 ja 22 uudistetaan, ja myös kaksoisraiteeseen tähtäävät ratatyöt Seinäjoen pohjoispuolella ovat edenneet. Lentoasemalla valmistui juuri mittava uudistustyö.
 

Tontit hyvin liikenneyhteyksien varrella

Logistiikan, varastoinnin ja liikenteen aloilla toimivien yritysten tarpeisiin vastataan hyvien liikenneyhteyksien varrella olevalla tonttitarjonnalla.

Oulun logistinen solmukohta sijaitsee Oritkarissa. Täällä kohtaavat meri-, raide- ja autoliikenne. Oulun satama on konttien ja yksikköliikenteen osalta Pohjois-Suomen suurin satama, ja Oritkarissa pitävät terminaalejaan useat kuljetusliikkeet. Alueella ei ole juuri nyt valmiita tontteja, mutta Poikkimaantien pengertäminen merialueelle tuottaa alueelle lähivuosina uutta rakennusmaata terminaalirakentamiselle.

Takalaanilan alue sijaitsee nelostien ja valtatie 20:n risteyksessä. Alueella sijaitsee mm. postin lajittelukeskus. Takalaanila on koko Pohjois-Suomen tavaratoimituksen ja painotuotteiden jakelukeskus. Alueelle on tulossa uusia tontteja. Nämä tontit ovat haettavissa vuoden 2018 aikana ja ne sijaitsevat Postin välittömässä läheisyydessä.

Oulun pohjoispuolella valtatie 4:n varrella sijaitsee Haukiputaan Asemakylä, joka toimii tulevaisuudessa pohjoiseen suuntautuvan kuljetustoiminnan ja logistiikan keskuksena. Asemakylässä sijaitsee myös Oulun ammattiopiston kuljetustoiminnan yksikkö.

Kiimingin keskustaan on mahdollista sijoittaa kuljetustoiminnan tiloja varastoineen ja korjaamoineen.
 

Ota meihin yhteyttä

Helpoimmin oman tontin varaamisessa pääsee liikkeelle ottamalla yhteyttä:

Jukka Kangas p. 044 703 2366 jukka.kangas@ouka.fi 
Kari Viik p. 040 575 8082 kari.viik@ouka.fi

Voit myös jättää yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Laajaan yritystonttitarjontaamme voi tutustua Karttatie -palvelussa

Logistiikan, varastoinnin ja liikenteen tontit Oulussa

Yhdyskunta- ja
ympäristöpalvelut

Käyntiosoite
Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Postiosoite
PL 32, 90015 Oulun kaupunki

Yritystontit
Jukka Kangas
p. 044 703 2366
jukka.kangas@ouka.fi
Kari Viik
p. 040 575 8082
kari.viik@ouka.fi

Sähköposti
tonttipalvelut(at)ouka.fi

Anna palautetta