Mainoskuva, tontin täydeltä kasvun varaa

Pohjoisen Suomen logistinen keskus

Pohjois-Suomen keskus Oulu sijaitsee tärkeässä liikenteellisessä solmukohdassa: täällä kohtaavat pohjoisen merkittävimmät valtatiet, satama, junarata ja Suomen toiseksi liikennöidyin lentoasema.

Oulun logistinen saavutettavuus on parantunut entisestään. Sataman väylä on syvennetty 12,5 metriin ja valtatiet 4 ja 22 on parannettu. Myös kaksoisraide-hanke Seinäjoelta pohjoiseen on valmistunut.
 

Tontit hyvien liikenneyhteyksien varrella

Logistiikan, varastoinnin ja liikenteen alojen yritysten tarpeisiin vastaamme tonttitarjonnalla hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Oulun logistisessa solmukohdassa Oritkarissa kohtaavat meri-, raide- ja autoliikenne. Oulun satama on konttien ja yksikköliikenteen osalta Pohjois-Suomen suurin satama, ja Oritkarissa pitävät terminaalejaan useat kuljetusliikkeet. Alueella ei ole juuri nyt valmiita tontteja.

Postin koko Pohjois-Suomen tavaratoimituksen ja painotuotteiden jakelukeskus sijaitsee Takalaanilassa nelostien ja valtatie 20:n risteyksessä. 

Takalaanilantien varressa sijaitsevat tontit on tarkoitettu logistiikka-alan toimijoille.

Oulun pohjoispuolella valtatie 4:n varrella sijaitsee Haukiputaan Asemakylä, joka toimii tulevaisuudessa pohjoiseen suuntautuvan kuljetustoiminnan ja logistiikan keskuksena. Asemakylässä sijaitsee myös Oulun seudun ammattiopisto OSAO:n Haukiputaan yksikkö.

Kiimingin Honkimaalle on mahdollista sijoittaa kuljetustoiminnan tiloja varastoineen ja korjaamoineen.

Yhdyskunta- ja
ympäristöpalvelut

Käyntiosoite
Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Postiosoite
PL 32, 90015 Oulun kaupunki

Yritystontit

Jukka Kangas
p. 044 703 2366
jukka.kangas@ouka.fi

Pia Kangaskorte
p. 044 703 2224
pia.kangaskorte@ouka.fi

Pirjo Siermala
p. 040 575 8082
pirjo.siermala@ouka.fi

Kaija Puhakka
p. 044 703 2301
kaija.puhakka@ouka.fi

Sähköposti
tonttipalvelut(at)ouka.fi

Anna palautetta