Mainoskuva, tontin täydeltä kasvun varaa

Pohjoisen Suomen logistinen keskus

Pohjois-Suomen keskus Oulu sijaitsee tärkeässä liikenteellisessä solmukohdassa: täällä kohtaavat pohjoisen merkittävimmät valtatiet, satama, junarata ja Suomen toiseksi liikennöidyin lentoasema.

Oulun logistinen saavutettavuus paranee tulevaisuudessa entisestään. Sataman väylä syvenee 12,5 metriin, valtateitä 4 ja 22 uudistetaan, ja myös kaksoisraiteeseen tähtäävät ratatyöt Seinäjoen pohjoispuolella ovat edenneet.
 

Tontit hyvien liikenneyhteyksien varrella

Logistiikan, varastoinnin ja liikenteen alojen yritysten tarpeisiin vastaamme tonttitarjonnalla hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Oulun logistisessa solmukohdassa Oritkarissa kohtaavat meri-, raide- ja autoliikenne. Oulun satama on konttien ja yksikköliikenteen osalta Pohjois-Suomen suurin satama, ja Oritkarissa pitävät terminaalejaan useat kuljetusliikkeet. Alueella ei ole juuri nyt valmiita tontteja, mutta Poikkimaantien pengertäminen merialueelle tuottaa alueelle lähivuosina uutta rakennusmaata terminaalirakentamiselle.

Postin koko Pohjois-Suomen tavaratoimituksen ja painotuotteiden jakelukeskus sijaitsee Takalaanilassa nelostien ja valtatie 20:n risteyksessä. 

Takalaanilantien varressa sijaitsevat tontit on tarkoitettu logistiikka-alan toimijoille. Takalaanilantie valmistuu syksyllä 2019.

Oulun pohjoispuolella valtatie 4:n varrella sijaitsee Haukiputaan Asemakylä, joka toimii tulevaisuudessa pohjoiseen suuntautuvan kuljetustoiminnan ja logistiikan keskuksena. Asemakylässä sijaitsee myös Oulun seudun ammattiopisto OSAO:n Haukiputaan yksikkö.

Kiimingin Honkimaalle on mahdollista sijoittaa kuljetustoiminnan tiloja varastoineen ja korjaamoineen.

Vapaat logistiikkatontit - Takalaanila

Pohjoisen logistiikan keskus

Takalaanilan alue on koko Pohjois-Suomen tavaratoimituksen ja painotuotteiden jakelukeskus. Yritystonteille on Takalaanilassa kova kysyntä. Takalaanila on kehittymässä logistiikan, verkkokaupan, varastotoimintojen ja näihin liittyvien palvelujen keskukseksi.

Tuotekortti - Takalaanila (pdf)

Katso vapaita tontteja karttapalvelusta.

Kartta, vapaat logistiikkatontit Takalaanila

 

Vapaat logistiikkatontit - Honkimaa

Honkimaan yritystontit

Honkimaan teollisuusalue sijaitsee Kuusamontien pohjoispuolella lähellä Kiimingin keskustaa. Runsaasti tontteja tarjolla yrityksesi tarpeisiin ja tonteille pääsee rakentamaan heti.

Tuotekortti - Honkimaa (pdf)

Katso vapaita tontteja karttapalvelusta.

Kartta, vapaat logistiikkatontit Honkimaa

Vapaat logistiikkatontit - Holstinmäki

Helposti saavutettava teollisuusalue

Holstinmäen työpaikka-alue on puunjalostusteollisuuden, pienteollisuuden ja rakentamisen keskittymä. Aluetta kehitetään edelleen näiden toimintojen ja lähialueen palveluiden sijoittumispaikkana.

Holstinmäen teollisuusalueen sijainti valtatie 4 liittymän ja Haukiputaantien välissä varmistaa alueelle hyvät kulkuyhteydet ja tuo lisäarvoa. Vapaat yritystontit painottuvat Holstinmäen itäosaan.

Tuotekortti - Holstinmäki (pdf)

Katso vapaita tontteja karttapalvelusta.

Kartta, vapaat logistiikkatontit Holstinmäki

Vapaat logistiikkatontit - Välikylä

Työpaikkoja Kuusamontien varressa

Välikylän yrityspuisto on monipuolinen pienyritysten toiminta-alue.

Välikylän yrityspuisto sijaitsee Kuusamontien varressa Ruskon suuresta työpaikka-alueesta koilliseen. Alue varataan pienyritysten, kuljetustoimintojen sekä lähialueen palveluita tukevaan yritystoimintaan.

Tuotekortti - Välikylä (pdf)

Katso vapaita tontteja karttapalvelusta.

Kartta vapaat logistiikkatontit Välikylä

Yhdyskunta- ja
ympäristöpalvelut

Käyntiosoite
Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Postiosoite
PL 32, 90015 Oulun kaupunki

Yritystontit

Jukka Kangas
p. 044 703 2366
jukka.kangas@ouka.fi

Kari Viik
p. 040 575 8082
kari.viik@ouka.fi

Kaija Puhakka
p. 044 703 2301
kaija.puhakka@ouka.fi

Sähköposti
tonttipalvelut(at)ouka.fi

Anna palautetta