Mainoskuva, tontin täydeltä kasvun varaa

Pohjoisen Suomen logistinen keskus

Pohjois-Suomen keskus Oulu sijaitsee tärkeässä liikenteellisessä solmukohdassa: täällä kohtaavat pohjoisen merkittävimmät valtatiet, satama, junarata ja Suomen toiseksi liikennöidyin lentoasema.

Oulun logistinen saavutettavuus paranee tulevaisuudessa entisestään. Sataman väylä syvenee 12,5 metriin, valtateitä 4 ja 22 uudistetaan, ja myös kaksoisraiteeseen tähtäävät ratatyöt Seinäjoen pohjoispuolella ovat edenneet.
 

Tontit hyvien liikenneyhteyksien varrella

Logistiikan, varastoinnin ja liikenteen alojen yritysten tarpeisiin vastaamme tonttitarjonnalla hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Oulun logistisessa solmukohdassa Oritkarissa kohtaavat meri-, raide- ja autoliikenne. Oulun satama on konttien ja yksikköliikenteen osalta Pohjois-Suomen suurin satama, ja Oritkarissa pitävät terminaalejaan useat kuljetusliikkeet. Alueella ei ole juuri nyt valmiita tontteja, mutta Poikkimaantien pengertäminen merialueelle tuottaa alueelle lähivuosina uutta rakennusmaata terminaalirakentamiselle.

Postin koko Pohjois-Suomen tavaratoimituksen ja painotuotteiden jakelukeskus sijaitsee Takalaanilassa nelostien ja valtatie 20:n risteyksessä. 

Takalaanilantien varressa sijaitsevat tontit on tarkoitettu logistiikka-alan toimijoille. Takalaanilantie valmistuu syksyllä 2019.

Oulun pohjoispuolella valtatie 4:n varrella sijaitsee Haukiputaan Asemakylä, joka toimii tulevaisuudessa pohjoiseen suuntautuvan kuljetustoiminnan ja logistiikan keskuksena. Asemakylässä sijaitsee myös Oulun seudun ammattiopisto OSAOn Haukiputaan yksikkö.

Kiimingin Honkimaalle on mahdollista sijoittaa kuljetustoiminnan tiloja varastoineen ja korjaamoineen.

Vapaat logistiikkatontit - Takalaanila

Pohjoisen logistiikan keskus

Takalaanilan alue on koko Pohjois-Suomen tavaratoimituksen ja painotuotteiden jakelukeskus. Yritystonteille on Takalaanilassa kova kysyntä. Takalaanila on kehittymässä logistiikan, verkkokaupan, varastotoimintojen ja näihin liittyvien palvelujen keskukseksi.

Tuotekortti - Takalaanila (pdf)

Katso vapaita tontteja karttapalvelusta.

Kartta, vapaat logistiikkatontit Takalaanila

 

Vapaat logistiikkatontit - Honkimaa

Honkimaan yritystontit

Honkimaan teollisuusalue sijaitsee Kuusamontien pohjoispuolella lähellä Kiimingin keskustaa. Runsaasti tontteja tarjolla yrityksesi tarpeisiin ja tonteille pääsee rakentamaan heti.

Tuotekortti - Honkimaa (pdf)

Katso vapaita tontteja karttapalvelusta.

Kartta, vapaat logistiikkatontit Honkimaa

Vapaat logistiikkatontit - Holstinmäki

Helposti saavutettava teollisuusalue

Holstinmäen työpaikka-alue on puunjalostusteollisuuden, pienteollisuuden ja rakentamisen keskittymä. Aluetta kehitetään edelleen näiden toimintojen ja lähialueen palveluiden sijoittumispaikkana.

Holstinmäen teollisuusalueen sijainti valtatie 4 liittymän ja Haukiputaantien välissä varmistaa alueelle hyvät kulkuyhteydet ja tuo lisäarvoa. Vapaat yritystontit painottuvat Holstinmäen itäosaan.

Tuotekortti - Holstinmäki (pdf)

Katso vapaita tontteja karttapalvelusta.

Kartta, vapaat logistiikkatontit Holstinmäki

Vapaat logistiikkatontit - Välikylä

Työpaikkoja Kuusamontien varressa

Välikylän yrityspuisto on monipuolinen pienyritysten toiminta-alue.

Välikylän yrityspuisto sijaitsee Kuusamontien varressa Ruskon suuresta työpaikka-alueesta koilliseen. Alue varataan pienyritysten, kuljetustoimintojen sekä lähialueen palveluita tukevaan yritystoimintaan.

Tuotekortti - Välikylä (pdf)

Katso vapaita tontteja karttapalvelusta.

Kartta vapaat logistiikkatontit Välikylä

Yhdyskunta- ja
ympäristöpalvelut

Käyntiosoite
Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Postiosoite
PL 32, 90015 Oulun kaupunki

Yritystontit

Jukka Kangas
p. 044 703 2366
jukka.kangas@ouka.fi

Kari Viik
p. 040 575 8082
kari.viik@ouka.fi

Kaija Puhakka
p. 044 703 2301
kaija.puhakka@ouka.fi

Sähköposti
tonttipalvelut(at)ouka.fi

Anna palautetta