KILPAILU- JA TAPAHTUMAKUTSUT

KOULULIIKUNNAN VUOSIKELLO

 

Lukuvuoden 2020-2021 Koululiikunnan tapahtumat- ja kilpailuihin voit tutustua tarkemmin Kilpailu- ja tapahtumakutsuista! 

 

Koululiikunta järjestää ja kustantaa kuljetuksen muutamiin Koululiikunnan kilpailuihin ja tapahtumiin lukuvuosittain. Tapahtumat ja kilpailut joihin järjestetään kuljetus löytyvät tieodostosta Lukuvuoden tapahtumat ja kilpailut. Tarkemmat tiedot kuljetuksiin liittyen löytyvät kilpailukutsuista.

Koululiikunta järjestää vaihtelevasti eri lajeja ja tapahtumia eri lukuvuosina. Kaikki tulevan lukuvuoden aikana järjestettävät tapahtumat ja kilpailut julkaistaan heinäkuun lopussa ennen koulujen alkua.

Sarjojen alkamisajankohdat (päivämäärät, viikot ym.) ovat suuntaa-antavia. Pelien ajankohdat ja aikataulut tarkentuvat viimeistään ilmoittautumisten päättymisen jälkeen.

Tapahtumien ja kilpailuiden lähestyessä pelipäivät, lisäinfot, aikataulut ja muu tärkeät tiedot löytyvät kotisivujemme kohdasta Aikataulut ja ohjelmat.

Opettajat pääsevät ilmoittamaan oppilaita tapahtumiin ja kilpailuihin Koululiikkuu-ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

KOULULIIKUNNAN TÄRKEITÄ PÄIVÄMÄÄRIÄ

AIKATAULUT JA OHJELMAT

Tapahtumien aikataulut, infot ja joukkuelajien sarjaohjelmat.

Yksilölajien sarjaohjelmia tai lähtölistoja ei julkaista Koululiikunnan kotisivuilla. Listat lähetetään suoraan ilmoittautuneille kouluille liikunnan yhdysopettajille.

          Kuva polkupyörästä

Yhteystiedot

 • Käyntiosoite work Kuusiluodonkatu 14 (ent. Rantakatu 15), 90100 Oulu,
 • Postiosoite postal Oulun kaupunki, sivistys- ja kulttuuripalvelut, perusopetus- ja nuorisopalvelut, Koululiikunta/Liikkuva koulu PL 17, 90015 OULU
 • Puhelin Liikuntakoordinaattori
  work Tanja Ylisirniö p. 050 5747 048

  Liikuntakoordinaattori
  work Kati Grekula p. 040 656 9610


  Liikkuva opiskelu -koordinaattori
  work Ismo Miettinen p. 040 578 4465
 • Sähköposti
 • Opekoulutuksiin ilmoittaudutaan Sikun koulutuskalenterin kautta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.