KILPAILU- JA TAPAHTUMAKUTSUT

KOULULIIKUNNAN VUOSIKELLO

 

Lukuvuoden 2022-2023 Koululiikunnan tapahtumiin ja kilpailuihin voit tutustua tarkemmin Kilpailu- ja tapahtumakutsuista! 

 

KILPAILUT JA TAPAHTUMAT OVAT ALUSTAVIA SUUNNITELMIA JA NE VOIVAT PERUUNTUA, MUUTTUA TAI VAIHTUA LYHYELLÄKIN AIKAVÄLILLÄ! SEURAA TIEDOTTEITA!

 

Koululiikunta järjestää ja kustantaa kuljetuksen muutamiin Koululiikunnan kilpailuihin ja tapahtumiin lukuvuosittain. Tapahtumat ja kilpailut joihin järjestetään kuljetus on tapahtuma- tai kilpailukutsussa siitä erikseen maininta ja ohjeet kuljetukseen ilmoittautumiseen.

Koululiikunta järjestää vaihtelevasti eri lajeja ja tapahtumia eri lukuvuosina. Kaikki tulevan lukuvuoden aikana järjestettävät tapahtumat ja kilpailut julkaistaan heinäkuun lopussa ennen koulujen alkua.

Sarjojen alkamisajankohdat (päivämäärät, viikot ym.) ovat suuntaa-antavia. Pelien ajankohdat ja aikataulut tarkentuvat viimeistään ilmoittautumisten päättymisen jälkeen.

Tapahtumien ja kilpailuiden lähestyessä pelipäivät, lisäinfot, aikataulut ja muu tärkeät tiedot löytyvät kotisivujemme kohdasta Aikataulut ja ohjelmat.

Opettajat pääsevät ilmoittamaan oman koulunsa oppilaita tapahtumiin ja kilpailuihin Koululiikkuu-ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

KOULULIIKUNNAN TÄRKEITÄ PÄIVÄMÄÄRIÄ

AIKATAULUT JA OHJELMAT

Tapahtumien aikataulut, infot ja joukkuelajien sarjaohjelmat.

Yksilölajien sarjaohjelmia tai lähtölistoja ei julkaista Koululiikunnan kotisivuilla. Listat lähetetään suoraan ilmoittautuneille kouluille liikunnan yhdysopettajille.

          Kuva polkupyörästä

Yhteystiedot

 • Käyntiosoite work Ouluhallintie 20, 90130 Oulu,
 • Postiosoite postal Oulun kaupunki, sivistys- ja kulttuuripalvelut, perusopetus- ja nuorisopalvelut, Koululiikunta/Liikkuva koulu PL 17, 90015 OULU
 • Puhelin Liikuntakoordinaattori
  work Tanja Ylisirniö p. 050 5747 048

  Liikuntakoordinaattori
  work Tommi Ronkainen p. 040 5933 752


  Hankekoordinaattori
  work Ismo Miettinen p. 040 578 4465


  Projektikoordinaattori
  work Kati Grekula p. 040 656 9610
 • Sähköposti
 • Opekoulutuksiin ilmoittaudutaan Sikun koulutuskalenterin kautta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.