Lukioiden ja muiden koulu ryhmien uinninopetus

LUKION JA MUIDEN KOULURYHMIEN VARAUSHAKEMUS TIMMI4:SSA UIMAHALLEIHIN

Oulun ja Raatin uimahalleissa on käytössä sähköinen Timmi4-varausjärjestelmä. Yläkouluille on jaettu lukuvuosittain uintiviikot ja liikunnanopettajan tulee ilmoittaa uintiviikon ryhmien tiedot ja hakea allasvarauksia Timmi4:sen kautta viimeistään kuusi viikkoa ennen uintijaksoa. Samalle uintiviikolle on sijoitettuna useampi yläkoulu. Ensisijaisesti hyväksytään uintiviikolle merkittyjen yläkoulujen allasvaraukset.

Lukiot ja muut ryhmät voivat tehdä varaushakemuksia Timmin-kautta. Hakemukset voi tehdä jo esimerkiksi heti lukuvuoden alussa, mikäli ryhmien ajankohdat ovat tiedossa tai seurata Timmiä ja hakea tyhjäksi jääville ajankohdille varauksia. Timmi4:een tehdyt varaushakemukset käsitellään liikuntapalveluiden varausyksikössä, joka hyväksyy tai hylkää varaushakemuksen aikaisintaan 6 viikkoa ennen haettua ajankohtaa (yläkoulut ensisijaisia).

 

VARAUSHAKEMUKSEN TEKEMINEN 

Oulun uimahallille voi tehdä samalle päivälle ja kellonajalle hakemuksen enintään viidestä (5) ja Raatin uimahallille enintään kolmesta (3) ryhmästä. Useampaa samanaikaista ryhmää uimahalliin ei mahdu, sillä tilat ovat molemmissa halleissa rajalliset.

Tehtyäsi ryhmälle varaushakemuksen ja varausyksikön käsiteltyä sen saat sähköpostiisi vahvistuksen hyväksytyistä varaushakemuksista sekä varauksen pin-koodin, jolla kulkeminen uimahallin porteista tapahtuu. Täytä ilmoitukseen vaadittavat tiedot huolellisesti, sillä niiden perusteella tehdään varausyksikössä ja uimahallilla päätökset ryhmien sijoittumisesta hallilla. Saat sähköpostiisi ilmoituksen myös mahdollisesti hylätyistä varaushakemuksista. Hakemus hylätään esim. silloin, kun allasvarauksia ei ole tilanpuutteen vuoksi ollut mahdollista hyväksyä.

 

Oulun uimahalli ja Raatin uimahalli

Kirjaudu Timmi-järjestelmään Timmi4-tunnuksillasi. Valitse Timmissä yläpalkista kohta Varaukset - Varauskalenteri, tilahaun kautta Uinti, yläkoulut ja lukiot, Oulun uimahalli tai Raatin uimahalli. Valitse kalenterista oikea päivä, jolle haluat varaushakemuksen tehdä. Valitse tyhjä Allasvuoro (Oulun uimahallissa 1-5 ja Raatissa 1-3). Klikatessasi Allasvuoroa avautuu valikko, johon tarvittavat tiedot tulee ilmoittaa:

  • Varaustieto: koulu, luokka, onko kyseessä tytöt vai pojat (ei samassa, vaan molemmista eri varaus!).
  • Ajankohta: aika (klo-klo, alku ja loppu) jolloin ryhmä on altaassa
  • Luokittelu: HARJOITUS
  • Kävijämäärä 1: ryhmän koko (tärkeä tieto hallihenkilökunnalle ja varausyksikköön!). Kävijämäärä 2:sta ei syötetä.
  • Lisätiedot: voi ilmoittaa muita mahdollisia tietoja ja/tai toiveita, jotka kokee, että uimahallin henkilökunnan tai varausyksikön on hyvä tietää