Lukioiden ja muiden koulu ryhmien uinninopetus

LUKION JA MUIDEN KOULURYHMIEN VARAUSHAKEMUS TIMMI4:SSA UIMAHALLEIHIN

Oulun kaikissa uimahalleissa on käytössä sähköinen Timmi4-varausjärjestelmä. Uinnin opetukseeen tilat varataan ensin alakouluille (uintiviikot) ja toisena yläkouluille, joille on jaettu lukuvuosittain uintiviikot ja liikunnanopettajat ilmoittavat Timmin kautta viimeistään kuusi viikkoa ennen uintijaksoa omat ryhmänsä. Samalle uintiviikolle on sijoitettuna useampi yläkoulu.

Lukiot ja muut ryhmät voivat tehdä varaushakemuksia Timmin-kautta. Hakemuksia voi tehdä jo esimerkiksi heti lukuvuoden alussa, mikäli ryhmien ajankohdat ovat tiedossa tai seurata Timmiä ja hakea tyhjäksi jääville ajankohdille varauksia. Timmi4:een tehdyt varaushakemukset käsitellään liikuntapalveluiden varausyksikössä, joka hyväksyy tai hylkää varaushakemuksen aikaisintaan 6 viikkoa ennen haettua ajankohtaa.

 

VARAUSHAKEMUKSEN TEKEMINEN 

Oulun uimahalleille voi tehdä varauksen Timmin kautta. Kirjaudu Timmi-järjestelmään Timmi4-tunnuksillasi.

Valitse järjestelmän sisällä yläpalkista kohta Varaukset -> Varauskalenteri -> tilahaun kautta -> Koulujen erillisvuorot -> Valitse:
Jatuli - Uinti, yläkoulut ja lukiot
Oulun uimahalli - Uinti, yläkoulut ja lukiot
Raatin uimahalli - Uinti, yläkoulut ja lukiot
Valitse kalenterista oikea päivä, jolle haluat ilmoituksen tehdä. Valitse tyhjä Allasvuoro (Oulun uimahallissa 1-5, Raatissa 1-3 ja Jatulissa 1-3).

Klikatessasi Allasvuoroa avautuu valikko, johon tarvittavat tiedot tulee ilmoittaa:

Varaustieto: koulu, luokka, onko kyseessä tytöt vai pojat (ei samassa, vaan molemmista eri varaushakemus!).
Ajankohta: aika (klo-klo, alku ja loppu) jolloin ryhmä on altaassa. Huom. Portin pin-koodi toimii puoli tuntia ennen varausta.
Luokittelu: HARJOITUS
Kävijämäärä 1: ryhmän koko (tärkeä tieto hallihenkilökunnalle ja varausyksikköön!). Kävijämäärä 2:sta ei syötetä.
Lisätiedot: voi ilmoittaa muita mahdollisia tietoja ja/tai toiveita, jotka kokee, että uimahallin henkilökunnan tai varausyksikön on hyvä tietää

 

Mikäli olet uusi opettaja lue ohjeet Timmi4-järjestelmään rekisteröitymiseen.

Timmi4-järjestelmään liittyvät kysymykset voi lähettää osoitteeseen liikuntapaikkavaraukset@ouka.fi.

 

 

Tehtyäsi ryhmälle varaushakemuksen ja varausyksikön käsiteltyä sen saat sähköpostiisi vahvistuksen hyväksytyistä varaushakemuksista sekä varauksen pin-koodin, jolla kulkeminen uimahallin porteista tapahtuu. Koodi alkaa toimimaan 30 min ennen hyväksyttyä varausta. Täytä ilmoitukseen vaadittavat tiedot huolellisesti, sillä niiden perusteella tehdään varausyksikössä ja uimahallilla päätökset ryhmien sijoittumisesta hallilla. Saat sähköpostiisi ilmoituksen myös mahdollisesti hylätyistä varaushakemuksista. Hakemus hylätään esim. silloin, kun allasvarauksia ei ole tilanpuutteen vuoksi ollut mahdollista hyväksyä.