KOULULIIKUNNAN TOIMINTA, TAPAHTUMAT JA KILPAILUT

Koululiikunnan vuosikello pitää sisällään koulujen liikuntatoiminnan tueksi paljon eri lajeja, tapahtumia ja kilpailuja. 

Oulun koululiikunnan tapahtumiin ja kilpailuihin ei ole Oulun kouluille osallistumismaksuja. Koulut huolehtivat tapahtumien ja kisojen aikaisista ruokailusta ja kuljetuksista itse muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Oulun koululiikunta kustantaa keskitetyt kuljetukset kouluilta lukuvuonna 2019-2020 yleisurheilukilpailuihin, BeActive-tapahtumaan, suunnistus- sekä uintikilpailuihin. 

Oulun koulujenvälisissä kilpailuissa menestyneet kilpailijat voivat Koululiikunnan kustantamana saada osallistumisoikeuden Koululiikuntaliiton Pohjois-Pohjanmaan aluekisoihin (erilliset kilpailukutsut) edustamaan Oulua mikäli Koululiikuntaliiton Pohjois-Pohjanmaan alue sellaisia lukuvuonna järjestää. Poikkeuksena suunnistuskisat joihin ei karsintakisaa suoriteta koulujenvälisenä kilpailuna.   

Oulun koululiikunta ei ole mukana Koululiikuntaliiton valtakunnalisissa SM-sarjoissa eikä näin ollen kustanna joukkueita tai yksilölajien kilpailijoiden osallistumista. Yksilölajien edustajat ja joukkueet voivat omakustanteisesti osallistua Koululiikuntaliiton valtakunnallisiin pelisarjoihin ja kilpailuihin.

 

Koululiikunnan tärkeitä päivämääriä

Kilpailukutsuissa olevat tapahtuma-ajankohdat (päivämäärät, viikot ym.) ovat suuntaa-antavia. Tapahtuma-ajankohdat tarkentuvat viimeistään ilmoittautumisten päättymisen jälkeen (esim. sarjaohjelmissa varsinaiset pelipäivät).

Tapahtuman lähestyessä lisäinfot, aikataulut ja muu tärkeät tiedot löytyvät kotisivujemme kohdasta Aikataulut ja ohjelmat.