KOULULIIKUNNAN TOIMINTA, TAPAHTUMAT JA KILPAILUT

Koululiikunnan vuosikello pitää sisällään koulujen liikuntatoiminnan tueksi paljon eri lajeja, tapahtumia ja kilpailuja. 

Oulun koululiikunnan tapahtumiin ja kilpailuihin ei ole Oulun kouluille osallistumismaksuja. Koulut huolehtivat tapahtumien ja kisojen aikaisista ruokailusta ja kuljetuksista itse muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Oulun koululiikunta kustantaa keskitetyt kuljetukset kouluilta lukuvuonna 2018-2019 yleisurheilu-, suunnistus- sekä hiihtokilpailuihin. 

Oulun koulujenvälisissä kilpailuissa menestyneet kilpailijat voivat koululiikunnan kustantamana päästä Koululiikuntaliiton Pohjois-Pohjanmaan aluekisoihin (erilliset kilpailukutsut) edustamaan Oulua.

Oulun koululiikunta ei ole mukana Koululiikuntaliiton valtakunnalisissa SM-sarjoissa eikä näin ollen kustanna joukkueita tai yksilölajien kilpailijoiden osallistumista. Yksilölajien edustajat ja joukkueet voivat omakustanteisesti osallistua Koululiikuntaliiton valtakunnallisiin pelisarjoihin ja kilpailuihin.

 

Koululiikunnan tärkeitä päivämääriä

Kilpailukutsuissa olevat tapahtuma-ajankohdat (päivämäärät, viikot ym.) ovat suuntaa-antavia. Tapahtuma-ajankohdat tarkentuvat viimeistään ilmoittautumisten päättymisen jälkeen (esim. sarjaohjelmissa varsinaiset pelipäivät).

Tapahtuman lähestyessä lisäinfot, aikataulut ja muu tärkeät tiedot löytyvät kotisivujemme kohdasta Aikataulut ja ohjelmat.