KOULULIIKUNNAN TOIMINTA, TAPAHTUMAT JA KILPAILUT

Koululiikunnan toiminnot pitävät sisällään koulujen aktiivisten koulupäivien tueksi paljon eri lajeja, tapahtumia ja kilpailuja. 

Oulun koululiikunnan tapahtumiin ja kilpailuihin ei ole Oulun kouluille osallistumismaksuja. Koulut huolehtivat tapahtumien ja kisojen aikaisista ruokailusta ja kuljetuksista itse muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Oulun koululiikunta kustantaa keskitettyjä kuljetuksia kouluilta tapahtumapaikoille muutamiin erikseen lukuvuosittain ilmoitettaviin tapahtumiin ja kilpailuihin. 

Oulun koulujenvälisissä kilpailuissa menestyneet kilpailijat voivat Koululiikunnan kustantamana saada osallistumisoikeuden Koululiikuntaliiton Pohjois-Pohjanmaan aluekisoihin (lukuvuositain erilliset kilpailukutsut) edustamaan Oulua mikäli Koululiikuntaliiton Pohjois-Pohjanmaan alue sellaisia lukuvuonna järjestää.

Oulun koululiikunta ei ole mukana Koululiikuntaliiton valtakunnallisissa SM-sarjoissa eikä näin ollen kustanna joukkueita tai yksilölajien kilpailijoiden osallistumista. Yksilölajien edustajat ja joukkueet voivat omakustanteisesti osallistua Koululiikuntaliiton valtakunnallisiin pelisarjoihin ja kilpailuihin.

 

Kilpailukutsuissa olevat tapahtuma-ajankohdat (päivämäärät, viikot ym.) ovat suuntaa-antavia. Tapahtuma-ajankohdat tarkentuvat viimeistään ilmoittautumisten päättymisen jälkeen (esim. sarjaohjelmissa varsinaiset pelipäivät).

Tapahtuman lähestyessä lisäinfot, aikataulut ja muu tärkeät tiedot löytyvät kotisivujemme kohdasta Aikataulut ja ohjelmat.