Timmi4-varausjärjestelmä

TIMMI4-VARAUSJÄRJESTELMÄ

Liikuntapalveluilla on käytössä Timmi 4-varausohjelmisto jonka kautta opettajat voivat tehdä varaushakemuksia kaupungin liikuntapaikkoihin.

 

Rekisteröityminen Timmi4-järjestelmään

Varausjärjestelmän käyttöä varten tulee opettajan rekisteröityä sjärjestelmään kerran, jonka jälkeen hän pystyy tekemään varaushakemuksia Timmissä. Opettajan tulee rekisteröityä järjestelmään organisaation eli koulun edustajana. Koululla voi olla useita järjestelmään rekisteröityneitä opettajia. Jokainen opettaja varaa itse sähköisesti tarvitsemansa tilavuoron.

Rekisteröityminen tapahtuu Timmin rekisteröitymissivulla. Rekisteröitymisen yhteydessä täytetään omat tiedot. Opettajan tulee valita edustamakseen organisaatioksi koulunsa (maksajaorganisaatio) valmiista listauksesta. Mikäli koulua ei vielä listalta löydy tulee se luoda. Luotaessa uutta koulua tulee nimeksi laittaa koulun nimi esim. Merikosken koulu. Mikäli koululla on erillään toimiva yksikkö tulee siitä luoda oma organisaatio esim. Merituulen yksikkö. Rekisteröitymisen lopuksi tutustu käyttösopimusehtoihin, hyväksy ne ja paina lopuksi Hyväksy-painiketta.  Timmin rekisteröitymisvideosta saa ohjeita rekisteröitymiseen. 

Saat sähköpostiviestin kun rekisteröinti hakemuksen jättäminen on onnistunut. Organisaation rekisteröitymiset käsitellään liikuntapalveluiden varausyksikössä. 

Mikäli opettaja opettaa useammalla koululla ja tekee varauksia molemille, riittää kun hän tekee rekisteröitymisen siihen kouluun jossa suurimman osan tunneistaan pitää. Samoilla tunnuksilla voi tehdä varauksen myös toisen koulun käyttöön. Varaustietoon (varauksen otsikkoon) tulee muistaa merkitä se koulu jolle varauksen tekee.

 

Huomioi myös muut Timmin käyttöohjeet varaushakemuksia tehdessä.

 

Lisätietoja liikuntapaikkavaraukset@ouka.fi.