Siirry suoraan sisältöön

Lisää sivun otsikko tähän Lisää sivun otsikko tähän

Timmi4-varausjärjestelmä

 

Liikuntapalvelut ovat ottaneet vuoronvarauksissa käyttöön Timmi 4-varausohjelmiston ja vanhat WebTimmi tunnukset eivät enää toimi.

Rekisteröityminen Timmi4

Mikäli opettaja käyttää varausjärjestelmää tulee hänen rekisteröityä uuteen varausjärjestelmään kerran, jonka jälkeen hän pystyy tekemään varauksia uudessa Timmissä. Opettajan tulee rekisteröityä järjestelmään organisaation eli koulun edustajana. Koululla voi olla useita järjestelmään rekisteröityneitä opettajia. Jokainen opettaja varaa itse sähköisesti tarvitsemansa tilavuoron.

Rekisteröityminen tapahtuu osoitteessa https://timmi.ouka.fi/WebTimmi/login.do . Rekisteröitymisen yhteydessä täytetään omat tiedot (nimi, hetu) ja koulun tiedot (osoite). Rekisteröitymisvideo löytyy osoitteesta https://www.ouka.fi/oulu/liikunta-ja-ulkoilu/rekisteroityminen. Opettajan tulee valita edustamakseen organisaatioksi koulunsa (maksajaorganisaatio) valmiista listauksesta. Mikäli koulua ei vielä listalta löydy tulee se luoda. Luotaessa uutta koulua tulee nimeksi laittaa koulun nimi esim. Merikosken koulu. Mikäli koululla on erillään toimiva yksikkö tulee siitä luoda oma organisaatio esim. Merituulen yksikkö. Rekisteröitymisen lopuksi tutustu käyttösopimusehtoihin, hyväksy ne ja paina lopuksi Hyväksy-painiketta. Huomioitahan täyttäessäsi tietoja, että tunnukset ovat henkilökohtaiset, joten muistathan täyttää omat hlökohtaiset tietosi, organisaatioksi vain koulusi.

Saat sähköpostiviestin kun rekisteröinti hakemuksen jättäminen on onnistunut. Organisaation rekisteröitymiset käsitellään liikuntapalveluiden varausyksikössä. 

Mikäli opettaja opettaa useammalla koululla ja tekee varauksia molemille, riittää kun hän tekee rekisteröitymisen siihen kouluun jossa suurimman osan tunneistaan pitää. Samoilla tunnuksilla voi tehdä varauksen myös toisen koulun käyttöön. Varaustietoon (varauksen otsikkoon) tulee muistaa merkitä se koulu jolle varauksen tekee.

Lisätietoja Timmi4-järjestelmästä ja rekisteröitymisestä saat osoitteesta liikuntapaikkavaraukset@ouka.fi ,

https://www.ouka.fi/oulu/liikunta-ja-ulkoilu/rekisteroityminen tai https://www.ouka.fi/oulu/liikunta-ja-ulkoilu/varausohjelman-kayttoohjeet1