Kouluun ilmoittautuminen - Koulutus ja opiskelu - Oulun kaupunki

Kouluun ilmoittautuminen Kouluun ilmoittautuminen

Vuonna 2010 syntyneet lapset aloittavat koulunkäyntinsä lukuvuoden 2017-2018 alusta. Huoltaja ilmoittaa lapsensa kouluun Wilma-järjestelmässä, huoltajan Wilma-tunnuksella. Ilmoittautuminen kouluun on päättynyt 27.1.2017.

Ilmoita tuleva ekaluokkalaisesi kouluun sähköisellä "Perusopetukseen ilmoittautuminen" -lomakkeella. Lomakkeeseen on merkitty valmiiksi lapsesi lähikoulu, jonka hyväksyt.

Voit hakea lapsellesi koulupaikkaa myös muusta kuin lapsellesi osoitetusta lähikoulusta samalla "Perusopetukseen ilmoittautuminen" -lomakkeella.  

Tarkemmat ilmoittautumisohjeet saat Wilmasta ja lapsesi päiväkodista. Jos sinulla ei ole vielä Wilma-tunnusta, saat sen postitse ennen ilmoittautumisajan alkamista.

Voit lukea lähikoulupäätöksen Wilmasta 17.3.2017. Mikäli olet valinnut kirjallisen päätöksen, päätös postitetaan 17.3.2017.

Lisätietoja kouluun ilmoittautumisesta ja oppilaaksiotosta voit lukea Oulussa koulussa - perusopetuksen oppaasta 2017-2018.

Lisätietoja sähköiseen ilmoittautumiseen liittyen ja tarvittaessa paperisen lomakkeen kouluun ilmoittautumista varten saat: primustuki[at]ouka.fi, p. 08 558 41550.

Muina aikoina voit ilmoittaa lapsesi kouluun ottamalla yhteyttä oman alueesi aluepäällikköön. Peruskoulut alueineen ja aluepäälliköiden yhteystiedot tästä linkistä.


Iltapäivätoimintaa koulupäivinä

Perusopetuksen iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivinä ensimmäinen ja toisen luokan oppilaille sekä muiden vuosiluokkien erityiseen tukeen oikeutetuille oppilaille. Toimintaa järjestetään klo 11-16.30 kouluilla, nuorisotiloilla ja seurakunnan tiloissa.

Voit hakea lapsellesi iltapäivätoimintapaikkaa Wilma-järjestelmässä. Hakuaika on päättynyt 27.1.2017. 

Voit lukea päätöksen iltapäivätoimintapaikasta Wilmasta 15.5.2017.

Lue lisää iltapäivätoiminnasta