Kouluun ilmoittautuminen - Koulutus ja opiskelu - Oulun kaupunki

Kouluun ilmoittautuminen Kouluun ilmoittautuminen

Vuonna 2011 syntyneet lapset aloittavat koulunkäyntinsä lukuvuoden 2018-2019 alusta. Huoltaja ilmoittaa lapsensa kouluun Wilma-järjestelmässä, huoltajan Wilma-tunnuksella 15.-26.1.2018.

Hyväksy tulevalle ekaluokkalaisellesi valmiiksi osoitettu koulu Wilma-järjestelmässä. Lomakkeessa "Osoitetun lähikoulun hyväksyminen perusopetuksen 1. luokalle" on valmiiksi rastitettu kohta "Osoitettu lähikoulu hyväksytty".

Voit hakea lapsellesi koulupaikkaa samalla lomakkeella myös muusta kuin lapsellesi osoitetusta lähikoulusta rastittamalla lomakkeesta kohdan "Oppilas hakee toiseen kouluun" ja tallentamalla lomakkeen. Tämän jälkeen täytät "Hakemukset ja päätökset" -välilehdellä lomakkeen "Hakemus koulunkäynnistä muussa kuin lähikoulussa - perusopetukseen ilmoittautuminen".  

Tarkemmat ilmoittautumisohjeet saat Wilmasta ja lapsesi päiväkodista. Jos sinulla ei ole vielä Wilma-tunnusta, saat sen postitse ennen ilmoittautumisajan alkamista.

Voit lukea lähikoulupäätöksen Wilmasta 16.3.2018. Mikäli olet valinnut kirjallisen päätöksen, päätös postitetaan 16.3.2018.

Lisätietoja kouluun ilmoittautumisesta ja oppilaaksiotosta voit lukea tammikuun 2018 alussa julkaistavasta Oulussa koulussa - perusopetuksen oppaasta 2018-2019.

Lisätietoja sähköiseen ilmoittautumiseen liittyen ja tarvittaessa paperisen lomakkeen kouluun ilmoittautumista varten saat: perusopetus[at]ouka.fi, p. 08 558 40450.

Muina aikoina voit ilmoittaa lapsesi kouluun ottamalla yhteyttä oman alueesi aluepäällikköön. Peruskoulut alueineen ja aluepäälliköiden yhteystiedot tästä linkistä.


Iltapäivätoimintaa koulupäivinä

Perusopetuksen iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivinä ensimmäinen ja toisen luokan oppilaille sekä muiden vuosiluokkien erityiseen tukeen oikeutetuille oppilaille. Toimintaa järjestetään klo 11-16.30 kouluilla, nuorisotiloilla ja seurakunnan tiloissa.

Voit hakea lapsellesi iltapäivätoimintapaikkaa Wilma-järjestelmässä 15.-26.1.2018.  Toimintaryhmät muodostetaan hakuaikana saapuneiden hakemusten perusteella, joten on tärkeää, että haet paikkaa hakuaikana.

Voit lukea päätöksen iltapäivätoimintapaikasta Wilmasta 15.5.2018. Kirjallisen päätöksen valinneille päätös postitetaan 15.5.2018. 

Lue lisää iltapäivätoiminnasta

Kysyttävää perusopetuksesta?

  • Puhelin work 08 558 40450 (arkisin klo 9–14)
  • Sähköposti
  • Voit kysyä puhelimella ja sähköpostilla lisätietoa perusopetuksesta, esimerkiksi kouluun ilmoittautumisesta.
Tiedot esitetään hCard-muodossa.