Koiraurheilualueet

Haukkukeidas

Haukkukeidas on Oulun Koirakerhon ja Oulun Seudun Terrieriyhdistyksen käytössä oleva koulutusalue, joka sijaitsee Oulun Hiirosessa. Alueella on harrastajien käytössä kivituhkapohjainen agilitykenttä, hiekkapohjainen TOKO-kenttä ja
nurmipohjainen PK-kenttä.

Koiralatu

Kuivasjärvellä, Auran majan läheisyydessä on 4,8 kilometrin mittainen valaistu koiralatu, jossa voi hiihtää koirien kanssa. Katso hiihtoladut. 

Koirahiihto

Koirahiihdon harjoitusvuoroja Kisakankaan, Honkimaan ja Auranmajan laduilla.
Oulun kaupungin liikuntapalvelut on myöntänyt Oulun Palveluskoirayhdistys ry:lle koirahiihdon harjoitteluvuoroja yleisille laduille tulevalle kaudelle. Kaupungin ja seuran edustajien kanssa on yhteisesti sovittu, että käytön valvomiseksi vuorot ovat ainoastaan OPKY:n kilpaileville koirakoille.

Vuoroja on hajautettu eri puolelle Oulua. Harjoittelupaikoilla on kaupungin tiedote vuoroista, ja sen lisäksi ohjaajille jaetaan harjoitteluoikeudesta kertova latuvuorokortti, jota tulee pitää mukana ja se on esitettävä pyydettäessä. Koirat pidetään hallinnassa ladulla ja muilla alueilla ja niiden jätökset kerätään. Ladut ovat harjoitusvuorojen aikana myös muiden kuntoilijoiden käytössä.

Oulun alueen harjoitusvuorot: (talvikaudella 2016-2017)

Oulunsalo Kisakangas     lauantaisin klo  8.00–9.30
Kiiminki Honkimaa         maanantaisin klo 20.00–22.00
Auranmajan 5km latu     tiistaisin klo 20.00–22.00

Kilpailutoimintaan voidaan järjestää Ylikiimingin Pylkönaholla.


Murskekentät

Koiraurheiluun soveltuvia murskekenttiä on 6 kpl: Alppilan, Heikinharjun, Hiukkavaaran, Karjasillan koulun, Kaukovainion Ylämaan ja Sammalojan kentät. Katso pallokentät.