Kuusisaaren kuntoilupuisto

Kuntoilupuistot

Kuntoilla voi ulkonakin!

Ulkokuntoilupuistot ovat kuntalaisten vapaassa käytössä. Puistoissa ei ole talvikunnossapitoa.

Hollihaan ulkokuntoilupuisto sijaitsee vehreässä puistoympäristössä, lähellä liikennepuistoa (Rantakatu 19). Puisto on suunnattu laaja-alaisesti kaikille liikkujille.

Ritaharjun fitness-puisto sijaitsee kuntoratasillan kupeessa, Ritaväylän varressa. Ritaharjun kuntoilupuiston yhteydessä on myös kuntoportaat.

Kuusisaaren kuntoilupuisto  löytyy Raatin puoleisesta kärjestä, Kuusisaaren sisäänkäynnin tuntumasta. Kauniissa jokimaisemissa sijaitseva puisto on suunniteltu vastaamaan mahdollisimman laaja-alaisen käyttäjäryhmän tarpeisiin. 

Hiirosen urheilupuisto (os. Urheilupuistontie, 90250 Oulu) sijaitsee Kaukovainion kuntoradan ja Iinatinlenkin kuntoratojen yhteydessä nurmikenttien vierellä.  Fitness-puisto soveltuu eritasoisille liikkujille, myös aktiivikuntoilijoille.

Tuirassa sijaitsevassa Tervaporvarin puistossa (Koskitie 8, 90500 Oulu) on laitteita kaiken ikäisille kuntoilijoille.

Myllytullissa sijaitsevan Puusepänpuiston laitteet sopivat parhaiten ikääntyneille. Puiston sijainti on Ainolan päiväkodin pohjoispuolella (Koulukatu 1, 90100 Oulu).

Raksilan liikuntapuistossa sijaitseva kuntoilupuisto soveltuu ennen kaikkea aktiivikuntoilijoille. Kuntoilupuisto on Ouluhallin (Ylioppilaantie 4, 90100 Oulu) pohjoispuolella.

Kainuunpuiston kuntoilupaikka sijaitsee Kaukovainiolla Hiirosenkodin läheisyydessä (Merikotkantie 5, 90250 Oulu). Puiston laitteet on suunnattu ikäihmisille.

Virpiniemen kuntoilupuisto sijaitsee osoitteessa Virpiniementie 548.

Kuntoiluvälineitä löytyy myös Pöllönkankaalta, Tinatien kentältä, Merialin puistosta, Sankivaarasta, Auran majalta, Honkimaalta sekä Tuokkosenmäeltä.

Liikuntapalvelut vastaa kuntoilupuistojen laitteista ja alueista, alueiden kunnossapidon hoitaa Teknisen Liikelaitoksen ylläpito-osasto.

 

Hiirosen fitness-puisto

Hiirosen fitness-puisto

Ritaharjun kuntoportaat