Raatin liikuntakeskus

Ulkoliikuntapaikat

Omatoimisesti liikkuvalle kuntalaiselle löytyy runsaasti vapaassa käytössä olevia ulkoliikunta- ja vapaa-ajanviettopaikkoja. Näistä suosittuja ovat mm. kesällä kuntoradat, uimarannat ja pallokentät  - talvella hiihtoladut, luistelukentät ja talviuinti.

Urheilukeskuksia ja kenttiä on useita kymmeniä eri puolilla kaupunkia. Kuntorata- ja latureitistö on laaja. Oulun alueella on useita luistelukenttiä ja  ulkokaukaloita. Oulussa on kaupungin ylläpitämiä virallisia uimarantoja ja paljon muita liikuntapaikkoja eri lajien harrastamiseen.

Oulu on tunnettu pyöräilykaupunki. Oulussa on pyöräteitä yli 900 kilometriä eli noin 4 metriä jokaista asukasta kohti. Luontoliikunnan ystäville on tarjolla luontopolkuja, tauko- ja kalastuspaikkoja sekä oivalliset veneilymahdollisuudet. Ouluun on valmisteilla myös maastoliikuntareitistö mm. maastopyöräilijöiden, kävelijöiden ja polkujuoksijoiden käyttöön.

Kesäkäytössä olevat ulkoliikuntapaikat

Kentät

Uintipaikat

Muut liikuntapaikat

Talvikäytössä olevat ulkoliikuntapaikat

Osalle luistelukentistä ja kaukaloista jaetaan vuoroja ja ennen liikuntapaikoille menoa on hyvä tarkistaa kentän varaustilanne. Esimerkiksi Raksilan tekojääkentällä on alkutalvesta yleisövuoroja, katso varaustilanne. Pateniemen tekojäällä on myös mahdollisuus yleisöluisteluun.

Oulussa on myös useita mahdollisuuksia pulkkailuun. Katso lista suosituimmista pulkkamäistä VisitOulun sivuilta.

Sijainti kartalla: Liikuntapaikat

raatin ulkokuntoilupuisto

Katso myös:

Liikuntavälineiden lainaus

 

Latujen ja luistelukenttien kunnossapidon seurantajärjestelmä

Siirry liikuntapalveluiden facebook-sivuilleLiikuntapalvelut Facebookissa

Siirry liikuntapalveluiden Instagram-sivulleLiikuntapalvelut Instagramissa