In English | På svenska | Tekstin koko A- A+

Koulun esittely Koulun esittely

Martinniemen koulu on kaunis, nykyaikainen 1 – 6 -luokkien alakoulu Oulun pohjoisella alueella. Oppilaita meillä on yhteensä 331. Koulumme sijaitsee Perämeren rannalla Kiiminkijoen suussa, vanhan saha-alueen läheisyydessä. Meille tärkeää, että lapset saavat tutustua ympäristömme historiaan ja ominaispiirteisiin oppien kunnioittamaan juuriaan ja kotiseutuaan.

Haluamme opettaa oppilaita myös itse vaikuttamaan asioihin. Koulussamme toimii aktiivisesti oppilaskunta, Martin tiimi. Olemme mukana myös kiusaamisen vastaisessa Kiva-ohjelmassa sekä Liikkuvassa koulussa, oppilaiden kouluhyvinvointia ja viihtyvyyttä parantaaksemme.

Opettajia koulussamme on 19 ja koulunkäynninohjaajia 4, jotka yhdessä muun henkilökunnan kanssa muodostavat oppilaiden ympärille turvapiirin ja tekevät parhaansa oppilaiden hyvän koulupäivän onnistumiseksi. Yhteistyö kotien kanssa on molemmansuuntaista ja toinen toistensa kasvatustyötä kunnioittavaa ja tukevaa.

Martinniemen koulu on tekee yhteistyötä ympäröivän yhteiskunnan kanssa. Nuorisotoimi ja seurakunta ovat tärkeitä kumppaneitamme. Martinniemen kyläyhdistyksen, Halosenlahden kyläyhdistyksen sekä koulumme Kotikoulutoimikunnan kanssa yhteistyö on vireää. Syyslukukauden loppupuolella perustettiin lisäksi Martin rengas, jolla on tavoitteena yhdistää edellä mainitut yhteisöt, koulu, alueen yrittäjiä, perheet yhdessä toimimaan alueemme lasten, nuorten, perheiden ja ikäihmisten hyväksi yhdessä ideoimalla ja yhteistoiminnalla. Mikäli sinulla on hyviä ideoita kehittämistyöhön, ota yhteys koulun rehtoriin.