Ajankohtaista

< Takaisin

Nuorisotyön viikon teemana nuorten yhteiskunnallinen osallisuus

Valtakunnallista Nuorisotyön viikkoa vietetään tänä vuonna 7.–13. syyskuuta. Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry:n lanseeraamalla viikolla nostetaan esille nuorisotyöntekijöiden, järjestöjen, kuntien ja seurakuntien tekemää arvokasta työtä nuorten hyväksi. Tänä vuonna teemana on Nuorten yhteiskunnallinen osallisuus paikallisella tasolla.

Oulun kaupungin nuorisopalveluilla on viikon aikana pääosin verkossa erilaista toimintaa, videoita ja livelähetyksiä. Lisäksi nuorisopalveluiden koko henkilökunta saa osallisuusteemaisen luennon.  

Nuorisotyön viikolla on päivittäin Youtube- ja InstaLive-lähetyksiä, videoita ja arkistojen aarteita Nuorten Oulu -tileillä sekä nuorisotalojen, Byströmin Ohjaamon ja Nuorten työpajojen omilla somekanavilla.

Nuorisotyö esittäytyy videoiden muodossa Nuorten Oulun Youtube-kanavalla. Videoilla esitellään muun muassa Nuorten työpajoja, jalkautuvaa nuorisotyötä ja Nuorisovaltuusto ONEa.

Nuorisovaltuusto ONEn kokousta voi seurata maanantaina 7.9. klo 16.45 alkaen Teams-live-lähetyksenä osoitteessa: http://bit.ly/onenkokous.

Paneelikeskustelua ”Yhteiskunta, nuoret & nuorisotyö - yhteen, ei erikseen” voi seurata torstaina 10.9. klo 15–15.45 Nuorten Oulun YouTube-kanavalla ja Nuorten Oulu -Instagram-tilillä (@nuortenoulu). Keskustelemassa ovat Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuurijohtaja Mika Penttilä, nuorisotutkija Tomi Kiilakoski, nuorisovaltuusto ONEn puheenjohtaja Kosma Rönkä ja Keskustanuorten puheenjohtaja Hanna Markkanen. Tilaisuuden juontaa Marjut Lehtonen Nuorten politiikkakoulusta.

Jakolinkki