Yhteydenottopyyntö

Täyttämällä tähän lomakkeeseen yhteystietosi ja valitsemalla asiaasi koskevan aihealueen alta, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen, hyväksyt tietojesi käsittelyn yhteydenottoa varten Hox! Muistathan sulkea selaimen poistuessasi palvelusta, jos käytät julkista tietokonetta.

Kenttä on pakollinen.

Byströmin Ohjaamo

Byströmin uudet kotisivut löytyvät nyt Nuorten Oulu -sivustolta osoitteesta  http://www.nuortenoulu.fi/bystrom (ulkoinen linkki). Nuorten Oulu on suunnattu nuorille, nuorten parissa työskenteleville ja nuorten vanhemmille.  

Löydät sivustolta tietoa ja neuvontaa eri aihealueista ja ryhmätoiminnoista, Byströmin Ohjaamon henkilökunnan yhteystiedot, Byströmin Ohjaamon ajankohtaiset uutiset sekä erilaisia tukipalveluita.

Byströmin chat on myös siirtynyt Nuorten Ouluun. Nuorten Oulu -chat  on avoinna ma-la klo 18-20.

Onko sinulla joku juttu, joka askarruttaa mielessä ja tarvitsisit apua? Me ollaan sinulla töissä ja autetaan.  Jos olet alle kolmikymppinen oululainen, niin ota yhteyttä!

Byströmin Ohjaamo palvelee ma - pe klo 9 - 16 paikan päällä, puhelimitse ja verkossa. Ilman ajanvarausta voit asioida itsenäisesti tietokoneilla, tulostaa, kopioida sekä käyttää kirjaston palveluita. Tietoa ja neuvontaa on tarjolla myös ilman ajanvarausta. Asiointiajan Byströmin eri työntekijöille voit varata soittamalla, viestillä tai sähköpostilla. Asioidessasi Byströmillä käytämme kasvomaskeja, huolehdimme yhdessä hyvästä käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä. 
Byströmin avoimet ryhmätoiminnot ovat toistaiseksi tauolla tai siirtyvät toteutettaviksi verkossa.
 
Byströmillä kohtaamme sinut.

 

Tervetuloa tutustumaan Byströmille

Esittelyt on suunnattu nuorille, opiskelijaryhmille sekä yhteistyötahoille ja niissä käydään läpi Byströmin toiminta ja palvelutarjonta. Ilmoittaudu esittelyyn sähköpostitse bystrom@ouka.fi. Ilmoittauduthan viimeistään edellisenä päivänä ennen esittelyä.

Kevään 2021 esittelyt Teamsissä:

torstai 6.5. klo 9 sekä 10

Nuorten Oulu -chat

Nuorten Oulun chatissa voi jutella nimettömästi kahden kesken valitsemasi ammattilaisen kanssa.
Chat on avoinna maanantaista lauantaihin klo 18-20.

Chattiin pääset Nuorten Oulu -sivustolla.

Zekki-logo.Zekki -mittaristo soveltuu parhaiten noin 15 - 25-vuotiaiden käyttöön, Se kannustaa pohtimaan omaa hyvinvointia ja ohjaa matalankynnyksen palveluihin. Zekin käyttö vie aikaa pari minuuttia ja sisältää kymmenen hyvinvointia koskevaa kysymystä: Zekki (ulkoinen linkki) . 

Zekistä saa lyhyen yhteenvedon, joka avustaa ymmärtämään tämänhetkistä elämäntilannetta ja pohtimaan tulevaisuutta. Zekki kertoo tilanteeseen sopivia Oulun kaupungin palveluita, verkkopalveluita sekä lisätietoja.

Byströmin Ohjaamo 
sosiaalisessa mediassa


Facebook - Byströmin ohjaamo Instagram - Byströmin ohjaamo

 

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/bystrom