Yhteydenottopyyntö

Byströmin Ohjaamo on suljettu 10.-23.7.2023. Tänä aikana emme valitettavasti vastaa yhteydenottopyyntöihin. Vastaamme ma 24.7. alkaen yhteydenottopyyntöjen saapumisjärjestyksessä.

Kenttä on pakollinen.

Napauta nuolikuviota jos varmennusteksti on epäselvä. Kirjoita teksti varmennuskenttään ennen lähetystä.

Yksilöivä teksti Päivitä CAPTCHA Päivitä CAPTCHA

Byströmin Ohjaamo

Byströmin uudet kotisivut löytyvät nyt Nuorten Oulu -sivustolta osoitteesta  http://www.nuortenoulu.fi/bystrom (ulkoinen linkki). Nuorten Oulu on suunnattu nuorille, nuorten parissa työskenteleville ja nuorten vanhemmille.  

Löydät sivustolta tietoa ja neuvontaa eri aihealueista ja ryhmätoiminnoista, Byströmin Ohjaamon henkilökunnan yhteystiedot, Byströmin Ohjaamon ajankohtaiset uutiset sekä erilaisia tukipalveluita.

Byströmin työntekijöitä on mukana Nuorten Oulun chatissa. Nuorten Oulu -chat  on avoinna ma-la klo 18-20.

Onko sinulla joku juttu, joka askarruttaa mielessä ja tarvitsisit apua? Me ollaan sinulla töissä ja autetaan.  Jos olet alle kolmikymppinen oululainen, niin ota yhteyttä!

Byströmin Ohjaamo palvelee ma-pe klo 9-16 paikan päällä, puhelimitse ja verkossa. Ilman ajanvarausta voit asioida itsenäisesti tietokoneilla, tulostaa, kopioida sekä käyttää kirjaston palveluita. Tietoa ja neuvontaa on tarjolla myös ilman ajanvarausta. Asiointiajan Byströmin eri työntekijöille voit varata soittamalla, viestillä tai sähköpostilla. 
 
Byströmillä kohtaamme sinut.

 

Tervetuloa tutustumaan Byströmille

Tule Byströmin Ohjaamon yleisesittelyyn. Esittelyjen ajankohdat löydät osoitteesta nuortenoulu.fi/bystrom Esittelyt on suunnattu nuorille, opiskelijaryhmille sekä yhteistyötahoille ja niissä käydään läpi Byströmin toiminta ja palvelutarjonta. 

Nuorten Oulu -chat

Nuorten Oulun chatissa voi jutella nimettömästi kahden kesken valitsemasi ammattilaisen kanssa.
Chat on avoinna maanantaista lauantaihin klo 18-20.

Chattiin pääset Nuorten Oulu -sivustolla.

Zekki-logo.Zekki -mittaristo soveltuu parhaiten noin 15 - 25-vuotiaiden käyttöön, Se kannustaa pohtimaan omaa hyvinvointia ja ohjaa matalankynnyksen palveluihin. Zekin käyttö vie aikaa pari minuuttia ja sisältää kymmenen hyvinvointia koskevaa kysymystä: Zekki (ulkoinen linkki) . 

Zekistä saa lyhyen yhteenvedon, joka avustaa ymmärtämään tämänhetkistä elämäntilannetta ja pohtimaan tulevaisuutta. Zekki kertoo tilanteeseen sopivia Oulun kaupungin palveluita, verkkopalveluita sekä lisätietoja.

Byströmin Ohjaamo 
sosiaalisessa mediassa


Facebook - Byströmin ohjaamo Instagram - Byströmin ohjaamo

 

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/bystrom