Fiilis - loma-ajan toiminta

Tekemistä talvilomaviikolle

Talvilomaa vietetään Oulussa kymppiviikolla: 4.10.3.2019. Tälle sivulle kootaan vinkkejä, miten viikkoa voi viettää Oulussa.

Talvilomaviikolla 716-vuotiaiden bussimatkat maksavat 50 senttiä klo 7-20, kun matka maksetaan Waltti-kortille ladatulla arvolipulla. Alennus on voimassa kaikilla Oulun joukkoliikenteen linjoilla 159, jotka liikennöivät kyseisenä ajankohtana (paitsi linja 48). Waltti-kortille ladatun arvolipun voi ostaa Oulu10-palvelupisteestä tai tilata netistä kauppa.waltti.fi. Netistä tilattu kortti saapuu postitse noin 2 viikon kuluessa. 
Lue tarkemmat ohjeet Oulun joukkoliikenteen sivuilta
 

Kolme nuokkaria auki

Nuorisotaloista ovat auki Maikkulan nuokkari, Puolivälinkankaan nuokkari ja nuortenkahvila Bysis.

Maikkulan nuokkari ja Bysis ovat auki maanantaista torstaihin, ja erityisesti pelaamisesta sekä koodauksesta kiinnostuneiden kannattaa tulla paikalle. Tarkemmat tiedot löytyvät talojen omilta Facebook-sivuilta (Maikkulan nuorisotalo ja Byströmin nuortenkahvila Bysis). 

Puolivälinkankaan nuokkari on auki maanantaista lauantaihin. Tarkempia tietoja toiminnasta saa Facebook-sivulta Puokkarin nuokkari.

Yhden yön talvileiri 4.–5.3. Kaijonharjun nuorisotalolla 1.–3.-luokkalaisille. Ilmoittautuminen 5.–17.2. osoitteessa: www.kuntapalvelut.fi/oulunnuorisopalvelut > Ryhmät

 

Liikuntaa ja ulkoilua

Houkuttavatko Rukan lumiset rinteet? Lähde mukaan kaksipäiväiselle retkelle 4.–5.3. Retki on tarkoitettu 7.-luokkalaisille–17-vuotiaille.
Ilmoittautuminen 5.–17.2. osoitteessa: www.kuntapalvelut.fi/oulunnuorisopalvelut > Ryhmät

Koko perheen ulkoilutapahtuma Lasten liikennepuistossa tiistaina 5.3. klo 14–16.30. Iltaa jatketaan klo 17–19 kuutamoluistelulla. Tapahtuma on maksuton.

Maksuttomat perhekuperkeikat Ouluhallilla ma–ke klo 10–14. Perhekuperkeikat ovat lapsille vapaata liikunnallista toimintaa vanhempien valvonnassa.

Heinäpään jalkapallohallissa on maksuttomia ja kaikille avoimia palloiluvuoroja ma–pe klo 12.30–15. Otathan oman pallon ja sisäliikuntavarustuksen mukaan!
 

Hiihtämään ja luistelemaan: Oulusta löytyy noin 350 kilometriä latuja sekä useita luistelukenttiä. Latuverkko ja hiihtoalueet on esitelty liikuntapalveluiden verkkosivuilla. Latujen ja luistelukenttien ajanmukaisia kunnossapitotietoja voit seurata kunnossapidon seurantajärjestelmästä. Latujen olosuhteita ja kävijämääriä voit seurata myös web-kameroiden avulla.

Uimahallit auki normaalisti. Oulun uimahalli Raksilassa, Raatin uimahalli sekä Haukiputaan Vesi-Jatuli palvelevat talvilomaviikolla normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Vesivoimisteluista aqua training on talvilomaviikon tauolla. Katso aukioloajat tästä linkistä.


Kirjastot pääosin auki

Jäälin, Kaukovainion, Kellon, Pateniemen, Puolivälinkankaan, Yli-Iin ja Ylikiimingin kirjastot ovat omatoimena auki joka päivä klo 7–21. Kokonaan kiinni ovat Aseman ja Martinniemen kirjastot. Muut kirjastot ovat auki normaalisti.

Maanantaina 4.3. klo 12–15 Nallikarin Talvikylässä on Kirjastoauto Onnelin talviseikkailu. Tistaina 5.3. klo 17–18.45 on Ritaharjun kirjastossa kirjaparkki lapsille. 
 

Luupissa tapahtuu

Pohjois-Pohjanmaan museossa on ti 5.3. klo 1016 Perhepäivä Kakaravaarassa sekä sunnuntaina 10.3. klo 12 ja 14 Nukketeatteri Sytkyt Minna juhlii! Minna Canthin syntymäpäivät. Oulun taidemuseossa on su 10.3. klo 15 Terttu Jurvakaisen runomatinea ja jousimusiikkitrio.

Tiedekeskus Tietomaa on avoinna talvilomaviikon ajan joka päivä klo 10–18.


Muuta mukavaa

Kauppakeskus Valkeassa on perjantaina 8.3. toimintaa alakouluikäisille klo 15–17 ja yläkouluikäisille ja vanhemmille klo 18–20.

Terveyskuntomittauksia Haukiputaalla ja Kiimingissä. Haukiputaalla Vesi-Jatulissa järjestetään InBody-kehonkoostumusmittauksia maanantaina klo 9–17.30 ja Kiimingissä Oulu10-pisteessä tiistaina klo 12–16. Oman kehon kunnon ja koostumuksen voi käydä testaamassa helposti ja hikoilematta arkivaatteissa. Testeihin ei tarvita ennakkoilmoittautumista. Mittaukset maksavat 5,50 euroa/henkilö. Mittaus maksetaan palvelupisteeseen ja kuitti esitetään testaajalle. Testit sisältävät palautteen. Tarkemmat ohjeet testeihin valmistautumisesta löytyvät liikuntapalveluiden verkkosivuilta.

Lisätietoja

  • Puhelin Nuorisotyön koordinaattori
    Tarja Rönkkö
    cell 044 703 8233
    cell
  • Sähköposti
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Tämän sivun lyhytosoite www.ouka.fi/fiilis