Byströmin nuorten tieto- ja neuvontapalvelu

Tieto- ja neuvontapalvelu on osa Byströmin Ohjaamoa, ja tietopalveluohjaajat vastaavat Byströmin Ohjaamon yleisestä asiakasvastaanotosta. Tieto- ja neuvontapalvelu palvelee kaikkia alle 30-vuotiaita oululaisia nuoria, heidän vanhempiaan ja muita läheisiään sekä nuorten parissa työskenteleviä kaikissa elämään liittyvissä kysymyksissä. 

Omatoimiseen tiedonhankintaan on tarjolla esitteitä, lehtiä ja useita tietokoneita asiakaskäyttöön. Voit skannata, tulostaa ja ottaa kopioita veloituksetta. Tieto- ja neuvontapalvelussa on myös Oulun kaupunginkirjaston Byströmin toimipiste. Byströmin kirjaston kirjat löytyvät OUTI-verkkokirjastosta.

Tieto- ja neuvontapalvelussa voit halutessasi asioida nimettömänä ja ilman ajanvarausta. Ohjaus perustuu aina asiakkaan omiin tarpeisiin ja toiveisiin. Neuvoa voi kysyä paikan päällä, puhelimitse ja sähköpostilla. Kysymyksiä voi lähettää myös NettiNapin Pulmakulmassa tai esimerkiksi sosiaalisen median kautta.

Tieto- ja neuvontapalvelusta saat tietoa muun muassa harrastuksista, tapahtumista, opiskelusta, terveyspalveluista, matkailusta, ulkomailla työskentelystä ja opiskelusta, asumisesta, työllisyydestä, raha-asioista ja paljon muusta!
 

NettiNappi

NettiNappi on osa nuorten tieto- ja neuvontapalvelua. NettiNappi on oululaisille alle 30-vuotiaille nuorille suunnattu tietosivusto, joka tarjoaa luotettavaa ja ajantasaista tietoa, opastusta ja ohjausta elämän eri tilanteissa. 

 

NettiNapin Tietoalue-osiosta löytyy tietoa eri aiheista. Tietosisällöt on tuotettu yhteistyössä eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

Pulmakulmassa voit kysyä mieltäsi askarruttavaa asiaa julkisesti tai yksityisesti. Kysymyksiin vastaa Byströmin Ohjaamon tietopalveluohjaajat. Seksiin ja seksuaalisuuteen liittyviin kysymyksiin vastaa myös Oulun Poikien sekä Tyttöjen Talojen seksuaalineuvojat.

NettiNappi - tietoa ja neuvontaa verkossa