Byströmin nuorten tieto- ja neuvontapalvelu

Tieto- ja neuvontapalvelu on osa Byströmin Ohjaamoa, ja tietopalveluohjaajat vastaavat Byströmin Ohjaamon yleisestä asiakasvastaanotosta. Tieto- ja neuvontapalvelu palvelee kaikkia alle 30-vuotiaita oululaisia nuoria, heidän vanhempiaan ja muita läheisiään sekä nuorten parissa työskenteleviä kaikissa elämään liittyvissä kysymyksissä. 

Omatoimiseen tiedonhankintaan on tarjolla esitteitä, lehtiä ja useita tietokoneita asiakaskäyttöön. Voit skannata, tulostaa ja ottaa kopioita veloituksetta. Tieto- ja neuvontapalvelussa on myös Oulun kaupunginkirjaston Byströmin toimipiste. Byströmin kirjaston kirjat löytyvät OUTI-verkkokirjastosta.

Tieto- ja neuvontapalvelussa voit halutessasi asioida nimettömänä ja ilman ajanvarausta. Ohjaus perustuu aina asiakkaan omiin tarpeisiin ja toiveisiin. Neuvoa voi kysyä paikan päällä, puhelimitse ja sähköpostilla. Kysymyksiä voi lähettää myös Nuorten Oulun Pulmakulmassa tai esimerkiksi sosiaalisen median kautta.

Tieto- ja neuvontapalvelusta saat tietoa muun muassa harrastuksista, tapahtumista, opiskelusta, terveyspalveluista, matkailusta, ulkomailla työskentelystä ja opiskelusta, asumisesta, työllisyydestä, raha-asioista ja paljon muusta!
 

Nuortenoulu.fi-palvelu

Nuortenoulu.fi-palvelun osiot Tietoa nuorille, Löydä oma palvelusi sekä Pulmakulma ovat osa nuorten tieto- ja neuvontapalvelua. Sivuston sisällöt ovat oululaisille alle 30-vuotiaille nuorille suunnattuja ja tarjoavat luotettavaa, ajantasaista tietoa, opastusta sekä ohjausta elämän eri tilanteissa. 

Tietoa nuorille -sivut sisältävät laajasti tietoa sekä tarkentavia tietolähteitä nuorten elämään liittyvistä aiheista.

Löydä oma palvelusi -hakupalvelusta voit etsiä palveluita, joista saa apua, neuvontaa tai ohjausta erilaisissa elämäntilanteissa. Voit etsiä itsellesi sopivaa palvelua valitsemalla haluamasi aihealueen alta.

Pulmakulmassa voit kysyä mieltäsi askarruttavaa asiaa julkisesti tai yksityisesti. Kysymyksiin vastaavat Byströmin Ohjaamon tietopalveluohjaajat. Seksiin ja seksuaalisuuteen liittyviin kysymyksiin vastaavat myös Byströmin Ohjaamon sekä Oulun Poikien ja Tyttöjen Talojen seksuaalineuvojat.

Yhteystiedot

Nuorten Oulu - tietoa ja neuvontaa verkossa