Nuorten foorumi

Nuorten vaikuttajapäivät ovat saaneet uuden nimen: Nuorten foorumi. Oulun kaupungin perusopetus- ja nuorisopalveluiden järjestämät osallisuustapahtumat ovat nykyään yhdessä nimeltään nuorten vaikuttajapäivät, joista yksi alatapahtuma on Nuorten foorumi. Nimenvaihdoksesta huolimatta itse tapahtuma säilyy samana kuin ennenkin. Tapahtuma järjestetään jo seitsemättä kertaa syksyllä 2020.

Nuorille tarkoitettujen avoimien ovien kohderyhmänä ovat yläkoululaiset ja sitä vanhemmat opiskelijat. Tapahtuman tavoitteena on saada nuoria ja nuorten parissa toimivia toimijoita, kuten järjestöjä, puolueita, kaupungin eri toimialoja tai nuorten mielipiteestä kiinnostuneita tahoja kohtamaan, verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia.

 

Nuorten foorumi 2020

Vuonna 2020 nuorten foorumia ei pystytä järjestämään aikaisempien vuosien tapaan vallitsevan korona-tilanteen vuoksi. Nuorten foorumin tilalla järjestetään kaupunkisuunnitustyyppinen peli seppo io mobiilisovelluksella. Peli järjestetään torstaina 29.10 ja se on tarkoitettu yläkoululaisista aina 19 vuotiaisiin saakka. Pelin teemana on nuorten osallisuus ja vaikuttaminen. 

Peliin tulee erilaisia tehtäviä osallisuuteen ja vaikuttamiseen liittyen, joita suoritetaan joukkueina. Parhaat joukkueet palkitaan. Kaikille osallistuneille arvotaan lisäksi yllätyspalkintoja. Pelaamaan pääsee kerralla 80 joukkuetta ja peliaikoja on kolme. Peliin pitää ilmoittautua ennakkoon. Ohjeet ilmoittautumisesta lähetetään kouluille.

 

Lasten ja nuorten osallisuus ja vaikuttaminen

 • Puhelin Osallisuusvalmentaja
  Anne Kippola
  cell 044 703 8314

  Osallisuuden kehittäjäopettaja
  Satu Kurvinen
  cell 044 703 9188

  Varhaiskasvatuksen osallisuus
  Tuula Herranen
  cell 044 7035336
 • Sähköposti
Tiedot esitetään hCard-muodossa.