Syysfiilis

Oulun peruskoulut ja lukiot ovat syyslomalla 19. - 23.10.2020. Tälle sivulle kootaan syyslomaviikon 2020 tapahtumia.  Syyslomalla on tarjolla sekä maksutonta että maksullista toimintaa eri puolilla kaupunkia.

Syyslomalla ei tänä vuonna järjestetä koronapandemian takia Ouluhallin X-ON ja X-ONpop -tapahtumia.

 

Syysloma on lukuloma

Syyslomaviikon aikana suurin osa kirjastoista on normaalisti auki. Aseman, Jäälin, Kastellin, Kellon, Martinniemen, Pateniemen, Puolivälinkankaan, Ylikiimingin ja Yli-Iin kirjastot ovat kiinni, myöskään omatoimikäyttö ei ole näissä kirjastoissa mahdollista. Kirjastojen aukioloajat voit tarkistaa kirjaston verkkosivuilta tai OUTI-verkkokirjastosta.

Lukuloma näkyy ja kuuluu verkossa osoitteessa www.lukuloma.fi.


Tietomaa avoinna joka päivä

Tiedekeskus Tietomaa on syyslomaviikolla avoinna joka päivä klo 10-17. Tietomaassa on voimassa rajoitettu asiakasmäärä. Kerralla talossa saa olla 350 henkilöä. Ruuhkahuippu on yleensä klo 12-14. Tietomaahan kannattaa tulla joko heti klo 10 tai klo 14:n jälkeen. Tietomaassa on voimassa kasvomaskisuositus. Lue lisää Tietomaan sivuilta


Maksuton Gutsy Go -näytös Finnkinossa 21.10. 

Tuhat 8.-luokkalaista teki syyskuun viimeisellä viikolla 100 rauhantekoa kaupunkilaisten hyväksi yhdesä Gutsy Go:n kanssa. Tule katsomaan rauhanteoista tehtyjä lyhytelokuvia isolta valkokankaalta ke 21.10.2020 klo 11-12 Finnkino Plazaan (Torikatu 32). Kesto on noin tunti, ja näytökseen on vapaa pääsy. 

Ilmoittaudu mukaan tiistaihin 20.10. klo 10 mennessä. Ovella kysytään nimesi. Ilmoittaudu näytökseen tästä

Vain puolet katsomosta on käytössä, jotta turvavälit toteutuvat. Näytöksessä on maskisuositus. 

Katso mainos Youtubessa.
 

Hercules Esportsin syyslomaleirit

Hercules Esports järjestää syyslomaviikolla viisipäiväiset Fortnite- ja Minecraft-syyslomaleirit. Leirit järjestetään Hercules Esportsin tiloissa Liikuntakeskus Hukassa (Isokatu 99). Lisätietoa leireistä ja ilmoittautumisesta verkkosivulta https://hercules.gg/

Fortnite-leiri 19.-23.10. klo 8.30–16

Leiri on suunnattu yli 9-vuotiaille, joilla on jo jonkin verran kokemusta Fortnite-pelin pelaamisesta. Luvassa on Fortniten pelailua yhdessä Hercules Esportsin valmentajien johdolla. Ohjelmaan sisältyy myös päivittäin Liikuntakeskus Hukan ammattilaisten vetämä liikuntaosio sekä muuta mukavaa tekemistä. Leirillä tarjotaan joka päivä maittava lämmin lounas sekä välipala. Mukaan mahtuu 12 lasta. Leirin hinta 249 €.

Minecraft-leiri 19.-23.10. klo 8.30–16

Leiri on suunnattu alakouluikäisille pelaamisesta kiinnostuneille leiriläisille. Leiri tarjoaa mukavaa yhdessä pelaamista eri Minecraft-teemoilla. Ohjelmaan sisältyy myös päivittäin Liikuntakeskus Hukan ammattilaisten vetämä liikuntaosio sekä muuta mukavaa tekemistä. Leirillä tarjotaan joka päivä maittava lämmin lounas sekä välipala. Mukaan mahtuu 12 lasta. Leirin hinta 249 €.

Lisätietoja

  • Puhelin Nuorisotyön koordinaattori
    Tarja Rönkkö
    cell 044 703 8233
    cell
  • Sähköposti
Tiedot esitetään hCard-muodossa.