Yli-Iin nuorisotila Vorelli - Nuoret - Oulun kaupunki

Yli-Iin nuorisotila Vorelli Yli-Iin nuorisotila Vorelli

Vorellin nuorisotilaa on nuorten toiveiden mukaisesti ehostettu viihtyisämmäksi viimeisen vuoden aikana. Auki olemme joka päivä ja tervetulleita ovat kaikki 7–17-vuotiaat lapset ja nuoret. Mitä ikinä talolla tehdäänkin, on paljon kävijöistä itsestään kiinni, toiveita ja ideoita otetaan vastaan ja niitä pyritään toteuttamaan. Meille jokainen kävijä on yhtä tärkeä ja pidämme huolta siitä, että myös nuoret itse käyttäytyvät muita kohtaan arvostavasti.

Nuorisotiloilla voi turvallisesti viettää vapaa-aikaa kavereiden kanssa pelaillen vaikka pingistä, biljardia tai lukuisia muita pelejä mitä Vorellista löytyy. Tai sitten voi tulla vain olla köllöttelemään ja kertomaan kuulumisensa muille ja meille ohjaajille, olemme ammattitaitoisia kuuntelijoita. Tiloissa on myös erikseen nuorille varatut tietokoneet musiikin kuunteluun, pelailuun ja netissä surffailuun. Vorellin liikuntasali on iltapäivisin varattu nuokkarin käyttöön ja iltaisinkin saliin pääsee pelailemaan varattujen vuorojen väleissä.  

Työntekijöitähän meitä on vain kolme, mutta nuorille sitäkin tutumpia ja turvallisempia. Yleisesti ottaen nuokkarilla vallitsee iloinen ja huoleton tunnelma, mutta ohjaajille voi aina tulla juttelemaan asiasta kuin asiasta luottamuksellisesti. Huolet ja murheetkin ovat osa elämää ja lähes aina niihin löydetään ratkaisu.     

Niin ja kahvithan perinteisesti tarjoaa talo. Tervetuloa!

Työntekijät
Markus Fabritius, p. 050 569 2069
Jorma Rasvala, p. 040 525 1022
Risto Tervo

Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi

Nuorisotalojen tiloja voi myös vuokrata.
Nuorisotalon vuokraushakemuslomake

Yli-Iin nuorisotila Vorelli

Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Yli-Iin nuorisotila Vorelli

Aukioloajat

Maanantai 12–17
Tiistai 12–17
Keskiviikko 12–20
Torstai 12–17
Perjantai 12–21

Tilat varattu ala-asteikäisille klo 12–17
ja 13–17-vuotiaille klo 16–20/21