Osallistu ja vaikuta

Oulussa tavoitteena on, että kaikki kokevat tulevansa kuulluiksi ja ymmärretyiksi ja kaikilla on samat mahdollisuudet toimia, osallistua ja vaikuttaa asuinalueellaan sekä koko kaupungissa.

Voit vaikuttaa kaupungin asioihin äänestämällä joka neljäs vuosi järjestettävissä kunnallisvaaleissa. Lisäksi sinulla on monia muita osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia. Voit muuan muassa tehdä aloitteita, vastata kyselyihin, antaa palautetta, osallistua oman asuinalueesi tapahtumiin sekä ottaa yhteyttä luottamushenkilöihin ja viranhaltijoihin. 

Vuorovaikutussuunnitelma vuosille 2019–2021 ohjaa osallisuutta ja vaikuttamista Oulussa. Vuorovaikutussuunnitelma edistää kaupungin ja kuntalaisten sekä kaupungin ja sidosryhmien välistä vuorovaikutusta.

Ajankohtaista

< Takaisin

Kaupungintalon remontti ei ala vielä keväällä 2019

Kaupungintalon remontin suunnittelu ja kilpailutukset venyttävät remontin aloitusajankohtaa niin, että purku- ja korjaustyöt pääsevät näillä näkymin alkamaan vasta vuoden 2019 jälkimmäisellä puoliskolla. Lähes koko kaupungintalon henkilöstö on jo muuttanut marraskuun kuluessa väistötiloihin Isokadulla, mutta kokous- ja vieraanvaraisuustoimintoja sekä keittiön toimintoja on ollut määrä jatkaa vuodenvaihteeseen saakka kaupungintalolla.

Nyt kuitenkin remontin aikataulujen tarkennuttua kokous- ja vieraanvaraisuustoiminnot ja keittiön toiminta jatkuvat kaupungintalolla ensi kesään 2019 saakka. Ensi syksyn osalta tilanne tarkentuu kevään kuluessa.

Käytännössä ensi kesään asti jatkuvat kaupungintalolla

  • Serviisin lounasravintolatoiminta Susiteetissa
  • vastaanotot, lounaat ja illalliset ym. vieraanvaraisuus ykköskerroksessa ja juhlasalissa
  • valtuuston, kaupunginhallituksen, lautakuntien ym. toimielinten sekä valtuustoryhmien kokoukset ykköskerroksessa
  • suhdetoiminnan toimisto ja valtuuston puheenjohtajan ja kaupunginhallituksen puheenjohtajan toimistojen toiminnot ykköskerroksessa
  • kaupunginjohtajan tarpeisiin erityisesti maanantaisia kokouspäiviä varten varataan työpiste kaupungintalolta. Kaupunginjohtajan varsinainen toimisto siirtyy kuitenkin joulun alla Isokadulle

Isokadun väistötiloihin ei tule lounastarjoilua ainakaan ennen syksyä 2019, ei myöskään Oulu10:in, kun palvelut löytyvät kaupungintalolta.

 

Lisätiedot:

johtaja Ari Heikkinen, konsernipalvelut, Oulun kaupunki, puh. 0400 700 507

johtaja Jouko Leskinen, Oulun Tilakeskus, puh. 044 703 2510

Jakolinkki

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/osallistu