Leinonpuiston yksikkö

Leinonpuiston yksikön uudet toimitilat otettu käyttöön Toppilassa

Tiernan koulun Leinonpuiston yksikön oppilaat Kasarmintien oppilaita lukuunottamatta ovat aloittaneet kevätlukukauden 2021 opinnot uusissa tiloissa Toppilassa. Uudet koulutilat ovat valmistuneet lokakuussa 2020 ja uuden koulurakennuksen nimi on Tiernan koulu, Leinonpuisto.

Uudessa yksikössä on tilat 70-80 oppilaalle ja henkilökunnalle. Oppilaat ovat muuttaneet Leinonpuiston vanhoista toimipaikoista Tuirasta, Komusta, Viipaleesta, sekä Merituulen alakoulun tiloista uuteen koulurakennukseen.

Uusi koulurakennus on esteetön ja tiloissa on huomioitu erityisen tuen oppilaiden tarpeet. Uusi koulurakennus on esteettömyyden lisäksi myös pyritty rakentamaan rauhalliseksi ja eri aistikananvia hyödyntäväksi oppimisympäristöksi. Upeat, uudet luokkatilat siirtoseinineen mahdollistavat eri ryhmien välisen sujuvan yhteistyön. Luokkien yhteydessä olevat erilliset eriyttämistilat mahdollistavat oppilaan tai oppilaryhmän työskentelyn omassa rauhassa.

 

Ajankohtaista kuljetusasiaa 31.7.19

 

Kuljetukset on kilpailutettu keväällä, alla kuljetusfirmojen yhteystiedot lukuvuodelle 2019-2020.

Koulukuljetukset Oulujoen pohjoispuolen osoitteista:

JS MATKAT OY

Puhelin 046 921 3391

oulu@jsmatkat.fi

Koulukuljetukset Oulujoen eteläpuolen osoitteista:

Oulun Taksipalvelut OTP-TRAVEL

Puhelin 0400 686 666

otptravel@otptravel.fi

Kuljetukset kotoa aamutoimintaan ja iltapäivätoiminnasta kotiin:

TAKSIPALVELU K. LESONEN OY

Puhelin 045 109 9399

kosti@taksilesonen.fi

Liikennöitsijät toivovat, että yhteydenotot tapahtuvat ensisijaisesti teksti- tai WhatsApp-viestinä tai sähköpostilla. Tarvittaessa tietenkin myös soittamalla.

Leinonpuistossa koulu alkaa torstaina 8.8.19 klo 9.00.

 

Leinonpuiston yksikössä opiskelee erityistä tukea tarvitsevia oppilaita, joilla on laaja-alainen kehitysviive. Oppilaat kuuluvat pääsääntöisesti 11-vuotisen oppivelvollisuuden piiriin. Opetus yksilöllistetään oppiaineittain tai toiminta-alueittain ja oppilaat opiskelevat yksilöllisten opetussuunnitelmiensa mukaisesti. 

Opetuksessa painotetaan oppilaiden yksilöllisyyttä sekä sosiaalisten ja kommunikaatiotaitojen vahvistamista. Keskeistä on moniammatillinen yhteistyö ja kuntouttava opetus turvallisessa ilmapiirissä.

 

Leinonpuisto, Kauppaseurantie 2

Sijainti kartalla: Leinonpuisto, Kauppaseurantie 2

Leinonpuiston linkit

Koulukuulumisia

Koulutuskalenteri henkilökunnalle

Oulun kaupunki

Oulun yliopisto