Ajankohtaista Kiviniemi-Kellossa

< Takaisin

Asukasilta ti 12.11.2019 klo 17-19 Haukiputaan koululla

Kellon ja Haukiputaan yhteinen asukasilta järjestetään 12. päivä marraskuuta klo 17-19 Haukiputaan koululla (os. Torpanmäentie 3)

Syksyn asukasillan teemana on yhdessä tekeminen

 

Asukasillassa suunnitellaan ensi vuoden tapahtumia kaikkien alueemme yhdistysten kanssa, erityisesti niiden, jotka ovat hakemassa ensi vuodelle Oulun kaupungin toimintarahaa.

 

Alueellisen toimintarahan hakuaika vuodelle 2020 on 1.11. – 29.11.2019.

 

Yhdessä suunnittelemalla vältämme päällekkäiset tapahtumat ja luomme mahdollisuuksia osallistua muiden alueemme yhdistysten järjestämiin tapahtumiin ensi vuoden aikana. Tapahtumista tiedottamiseen käytettävistä kanavista, mainostamisesta ja tapahtumien näkyvyyden parantamisesta käydään asukasillan aikana keskustelua.

 

Asukasillassa kuullaan myös loppuvuoden tapahtumatarjonnasta Kellon ja Haukiputaan asukastuvilla ja alueellamme yleisestikin.

 

Tule esittämään ideasi, toiveesi ja palautteesi ja kertomaan mielipiteesi siihen, minkälaista toimintaa, tapahtumia ja talkoita voisimme yhdessä tekemällä alueellamme toteuttaa vuonna 2020.

 

Toivotamme asukasiltaan tervetulleeksi kaikki alueemme asukkaat. Tule antamaan panoksesi paikallisten tapahtumien suunnitteluun!

 

Asukasiltaan osallistuneiden kesken arvotaan pieni palkinto. Tilaisuuden alussa klo 16:30 kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

 

Kellon suuralueen asukasyhdistys ry

Haukiputaan suuralueen asukasyhdistys ry

Oulun kaupunki, yhteisötoiminta

Jakolinkki