5b Sanginjoen erityiskalastusalue

Uistelu ja heitto-onginta

sallittu 15 vuotta täyttäneelle enintään yhdellä vavalla kaupungin luvalla. Kalastus on sallittu vain Lemmenpolun puoleiselta rannalta. Alle 15 vuotiaalle lupa on maksuton, mutta saalisrajoitus koskee heitäkin.
Alueiden 5a ja 5b raja on merkitty maastoon.

Ravustus

on sallittua vuosittain 1.8.-28.8. Oulun kaupungin ravustusluvalla.

Kiellot ja rajoitukset

Viikkorauhoitus on vuodelta 2020 peruttu, koska kirjolohen istutukset on siirretty Oulujoelle. 

Saalisrajoitus 3 lohikalaa kalastajaa kohti päivässä. Ootto-onginta on kielletty. Lohi, taimen ja vaellussiika on rauhoitettu 1.9-30.11. Harjus on rauhoitettu 1.4. - 31.5. Lohen alamitta 60 cm. Rasvaevällinen taimen on rauhoitettu. Rasvaeväleikatun taimenen alamitta on 50 cm. Kuhan alamitta on 42 cm ja harjuksen 35 cm.

 

Kalastusalue Karttatiellä

Kalastusluvat voi ostaa kalapassi-linkin kautta

Oulun kaupungin kalastuslupia voi ostaa www.kalapassi.fi -sivustolta. Palvelua ylläpitää Pirkanmaan Kalatalouskeskus ry. Oulun kaupungin kalastuslupiin lisätään 1,50 €/ostotapahtuma, joka on palvelun tuottajan perimä maksu ohjelman ylläpidosta.

Kalastuslupia voi ostaa myös seuraavista Oulun kaupungin asiointipisteistä: Oulu10, Haukipudas ja Oulunsalo. Myös palvelupisteitä ostetut kalastusluvat tallennetaan www.kalapassi.fi -sivustolle, tästä johtuen kalastuslupamaksuihin lisätään 1,50 € palvelumaksu.

Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut

  • Käyntiosoite work Solistinkatu 2, 90140 Oulu
  • Postiosoite postal PL 32 90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin Metsätalousinsinööri
    Juho Kuukasjärvi
    work 044 703 2383
  • Sähköposti
  • Anna palautetta
Tiedot esitetään hCard-muodossa.