Oulucard

Tämän sivun sisältö:

Yhdellä kortilla useita palveluita

Oulussa tarvitset vain yhden kortin näihin palveluihin:

  • Oulun seudun liikenteen bussiliput
  • Liikuntaliput Oulun kaupungin liikuntalaitoksissa
  • Kopiointimaksut pääkirjastossa

Jos olet hankkinut palveluita usealle kortille, saat yhdistettyä ne samalle kortille liikuntalaitoksessa tai Oulu10-asiointipisteissä. Kaikki kyseiset kortit ja henkilöllisyystodistus on oltava mukana.

Joukkoliikenteen palvelut

Liikuntapalvelut

Kirjaston kopiomaksut

Kortin katoaminen

Käytössä olevat kortit

Kortin voit hankkia liikuntalaitoksista, Oulu10-asiointipisteistä, pääkirjastosta tai waltti.fi-verkkokaupasta. 

Kuvallisia kortteja saa vain Oulu10-palveluiden keskustan asiointipisteestä osoitteessa Torikatu 10, Oulu. Ajanvaraus kuvallisen kortin hankintaan.

Liikuntapalveluissa myytävä kortti

Liikuntapalveluissa myytävä kortti

Liikuntapalveluissa myytävä kortti. Toimii joukkoliikenteessä, kirjaston kopiomaksuissa ja liikuntapalveluissa. Kortin hinta on 3,60 €.

Oulun seudun liikenteen matkakortti.

Oulun seudun liikenteen matkakortti

Oulun seudun liikenteen (OSL) myymä Waltti-matkakortti. Toimii joukkoliikenteessä, kirjaston kopiomaksuissa ja liikuntapalveluissa. Kortin hinta on Oulu10-asiointipisteissä 3,60 € ja waltti.fi-verkkokaupassa 0,00 €.

Vanhan ulkoasun kortti

Vanhempien ulkoasujen kortit

Kaikki vanhempien ulkoasujen mukaiset kortit toimivat edelleen liikunnassa. Niiden käyttöä voi jatkaa niin pitkään kuin kortti pysyy ehjänä. Jos kortissa on Waltti-logo, toimii se myös joukkoliikenteessä. 

Kaupunkikortti numeroina

Monipalvelukortti vähentää asiakkaan tarvetta kuljettaa useita kortteja mukanaan. Kortteja tarvitaan vielä nykyäänkin esimerkiksi nopeaan lippujen lunastukseen, ettei synny jonoja. Tulevaisuudessa fyysiset kortit saattavat poistua ja siirtyä älylaitteisiin.

Oulussa yhteiskäyttöistä korttia käyttää vuosittain noin 80.000 joukkoliikenteen ja noin 30.000 liikuntapalveluiden asiakasta. Vuosittainen tapahtumien määrä on noin 6.000.000 matkaa joukkoliikenteessä ja 700.000 sisäänkäyntiä liikunnassa.

OuluCard-sovellus

iStoressa ja Play Kaupassa on ladattavissa OuluCard-sovellus, jonka avulla näkee liikuntapalveluiden osalta tapahtumahistorian ja liikuntalippujen saldot ja voimassaolot. Lippujen ostaminen ei ole vielä mahdollista.

Kuka tahansa voi ladata sovelluksen. Sovellus ei kuitenkaan toimi ilman liittämistä OuluCard-asiakastiliin. Sovelluksen liittäminen OuluCard-asiakastiliin tapahtuu sen sähköpostiosoitteen avulla, joka on tallennettu asiakastilin tietoihin. Omaan tiliinsä kytketyn sähköpostiosoitteen voi vaihtaa tai tarkistaa Oulu10-palvelupisteissä tai liikuntalaitoksissa (henkilöllisyys tarkistetaan).

 

Käyttöehdot ja tietosuojaseloste

Käyttöehdot

Tietosuojaseloste