Iltapäivätoiminta

Iltapäivätoimintaa järjestetään koulupäivinä 1. ja 2. luokan oppilaille sekä muiden vuosiluokkien erityiseen tukeen oikeutetuille lapsille. Toiminnasta Metsokankaan koululla vastaa Oulun kaupungin Nuorisopalvelut yhteistyössä Nuorten Kotkien kanssa. Koulullamme toimii tällä hetkellä neljä iltapäivätoimintaryhmää. Iltapäivätoimintaa järjestetään klo 11–16.30.

Iltapäivätoiminta tukee kodin ja koulun kasvatustyötä. Tarkoituksena on vähentää lasten yksinäistä aikaa tarjoamalla lapsille viihtyisä ja turvallinen paikka ennen ja jälkeen koulupäivän.

Tavoitteet keskittyvät pääsääntöisesti tunne-elämän, sosiaalisen kehityksen sekä eettisen kasvun tukemiseen. Tärkeimpinä asioina toiminnassa painottuvat toisten kunnioittaminen, sääntöjen noudattaminen, käytöstavat sekä vastuu omista teoista ja niiden seuraamuksista. Pyrimme edistämään suvaitsevaisuutta sekä lasten osallisuutta ja vaikutusmahdollisuuksia toiminnan sisällön suunnittelussa.

 

Yhteys­tiedot:
 

Tenavat-ryhmä
Joel Kleemola, Elina Anttila, Olli-Pekka Törrö
040-8673500

Ipanat-ryhmä
Päivi Meripaasi, Henri Kinnunen, Jasmin Ronkainen
040-5139179

Viikarit-ryhmä
040-6204156

Ipanat- ja Tenavat-iltapäiväryhmiin voi lähettää sähköpostia yhteisellä osoitteella metsokangas.nuoretkotkat(at)gmail.com.