Siirry suoraan sisältöön

Pysäköinti Pysäköinti

Oulun keskustassa pysäköinti on pääsääntöisesti maksullista. Aikarajoitettuja ja rajoittamattomia pysäköintipaikkoja on kävelymatkan päässä keskustasta. Keskustassa on maan alle rakennettu pysäköintilaitos, pysäköintitaloja sekä asiakaskäytössä olevia kellarihalleja. Lisätietoa pysäköintilaitoksista Oulun Pysäköinti Oy:ltä.

Maksullisia pysäköintipaikkoja ovat pysäköintilaitokset, pysäköintialueet sekä valtaosa keskustan kadunvarsipaikoista. Kadunvarsipaikoilla maksullinen pysäköinti on jaettu kolmeen maksuvyöhykkeeseen. Maksullisuus kadunvarsipaikoilla on voimassa arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 8-16.

  • vyöhyke 1. 2,60 €/tunti
  • vyöhyke 2. 1,70 €/tunti
  • vyöhyke 3. 1,20 €/tunti

Pysäköintimaksun voi maksaa myös matkapuhelimella. Lisätietoa palveluista saa palveluntuottajien sivuilta: EasyPark, ParkMan ja eParkki.

Pysäköintivyöhykkeet näet Karttatieltä

Keskustan ulkopuolella olevat aikarajoitetut pysäköintipaikat ovat kadunvarsipaikkoja tai pysäköintialueilla sijaitsevia paikkoja. Pysäköintipaikkojen aikarajoitukset ovat 30 min, 1 tunti, 2 tuntia sekä 4 tuntia. Osa kadunvarsipaikoista on jätetty rajoituksettomiksi.

Muistathan tarkistaa aina liikennemerkit, kun pysäköit autosi.

 

Oulun kaupunki pysäköinninvalvonta

  • Postiosoite postal PL 32 90015 Oulun kaupunki
  • Puhelin Oulu 10-palvelut work 08 558 558 00
  • Sähköposti
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Pysäköintikiekkoa tarvitset aikarajoituspaikoilla. Aseta kiekkoon pysäköinnin alkamisaika. Et saa saman pysäköinnin aikana muuttaa pysäköinnin alkamisaikaa. Pysäköintikiekon tulee olla näkyvällä paikalla, tuulilasin sisäpuolella.