Huoltajille Huoltajille

Huoltajat ja opettajat kohtaavat teemailloissa

Lukiolaistemme huoltajat ovat tervetulleita tapaamaan opettajia ja vaihtamaan ajatuksia kanssamme vanhempainilloissa. Lukuvuoden 2017-2018 aikana järjestämme kolme tilaisuutta:

ti 15.8. klo 18 ilta ykkösten huoltajille. Mukana ryhmänohjaajat.

ti 22.8. klo 18 ilta 1. vuoden urheilulukiolaisten huoltajille.

ti 14.11. klo 18 ilta 2. - 4. vuoden opiskelijoiden huoltajille. Teemoina ylioppilaskirjoitukset ja jatko-opinnot. Mukana opinto-ohjaajat.

ti 27.2.18 klo 18 ilta ykkösten huoltajille. Teemana opiskelijahuolto.

Vanhempainyhdistys vaikuttaa arjessa

Uusi Kastellin lukio käynnisti uuden elämän myös vanhempainyhdistykselle. Joka syksy yhdistykseen valitaan uusien ykkösten huoltajia. Yhteisissä tapaamisissa huoltajat suunnittelevat toimintaa ja tempauksia lukiolaisten iloksi yhdessä rehtorin, oppilaskunnan ohjaavan opettajan ja oppilaskunnan jäsenten kanssa. Vanhemmat ovat muun muassa osallistuneet Kastellin yöhön, järjestäneet arpajaisia ja keränneet stipendivaroja leipomalla ja hankkimalla ilmoituksia Osukki-lehteen.
Yhdistyksen kokoontumisaikoja voi tiedustella rehtori Keijo Jupilta.

Ryhmänohjaajat yhdyslinkkinä

Huoltajat tavoittavat ryhmänohjaajat parhaiten wilman, sähköpostin tai puhelimen avulla. Ryhmänohjaajaan tai opinto-ohjaajaan kannattaa ottaa yhteyttä, jos jokin seikka nuoren opiskelussa mietityttää. Ryhmänohjaajan kautta anotaan lupa etukäteen tiedossa oleviin 1 - 5 päivää kestäviin poissaoloihin. Jos poissaolo kestää yli viisi päivää, lupa pyydetään rehtorilta.

Avoimet ovet yhdeksäsluokkalaisten huoltajille ti 16.1.2018

Kerromme opiskelusta Kastellissa ja esittelemme toimintaamme avoimien ovien illassa tammikuisena tiistaina klo 18.00. Tilaisuus pidetään C-salissa, jonne kuljetaan monitoimitalon pääsisäänkäynnistä.

Ysien vanhempainillan materiaalia 1/2.

Ysien vanhempainillan materiaalia 2/2.

 

 

Ryhmänohjaajat

Opinto-ohjaajat

Muut yhteystiedot