Huoltajille

Huoltajat ja opettajat kohtaavat

Lukiolaistemme huoltajat ovat tervetulleita tapaamaan opettajia ja vaihtamaan ajatuksia kanssamme vanhempainilloissa. Lukuvuoden 2021-2022 aikana järjestämme seuraavat tilaisuudet:

ti 17.8.2021 klo 18 ilta kaikkien ykkösten huoltajille. Mukana ryhmänohjaajat. 

                        

ke 25.8.2021 klo 18 ilta 1. vuoden urheilulukiolaisten huoltajille.

                 

ti 16.11.2021 klo 18 ilta 2.-4. vuoden opiskelijoiden huoltajille. 

ti 18.1.2022 klo 18 vanhempainilta 9. luokkalaisten huoltajille.

 

Vanhempainyhdistys vaikuttaa arjessa

Uusi Kastellin lukio käynnisti uuden elämän myös vanhempainyhdistykselle. Joka syksy yhdistykseen valitaan uusien ykkösten huoltajia. Yhteisissä tapaamisissa huoltajat suunnittelevat toimintaa ja tempauksia lukiolaisten iloksi yhdessä rehtorin, oppilaskunnan ohjaavan opettajan ja oppilaskunnan jäsenten kanssa. Vanhemmat ovat muun muassa osallistuneet Kastellin yöhön, järjestäneet arpajaisia ja keränneet stipendivaroja leipomalla ja hankkimalla ilmoituksia Osukki-lehteen.
Yhdistyksen kokoontumisaikoja voi tiedustella rehtori Keijo Jupilta.

Ryhmänohjaajat yhdyslinkkinä

Huoltajat tavoittavat ryhmänohjaajat parhaiten wilman, sähköpostin tai puhelimen avulla. Ryhmänohjaajaan tai opinto-ohjaajaan kannattaa ottaa yhteyttä, jos jokin seikka nuoren opiskelussa mietityttää. Ryhmänohjaajan kautta anotaan lupa etukäteen tiedossa oleviin 1 - 5 päivää kestäviin poissaoloihin. Jos poissaolo kestää yli viisi päivää, lupa pyydetään rehtorilta.

Avoimet ovet 7.-8.12.2021

 

 

 

 

Kuvituskuva

Ryhmänohjaajat

Opinto-ohjaajat

Muut yhteystiedot