Tapahtumat

Muutakin kuin opiskelua

Ennen valkolakkijuhliaan lukiolainen ehtii kokea monia mieleenjääviä hetkiä: ensimmäiset avajaisensa tuoreena lukiolaisena, hurmaavat vanhojentanssit, riehakkaat penkkarit, joulujuhlia, kulttuuririentoja, retkiä. Koulun yhteiset tapahtumat ruokkivat me-henkeä ja tekevät meistä juuri kastellilaisia.

Tällä sivulla kerromme tapahtumistamme etu- ja jälkikäteenkin.

Abigaaloja ja Wanhojen päiviä

Vuoden 2018 abivideo on nähtävissä youtubessa.

Abigaalan 2017 penkkarikuvissa näkyi Suomen juhlavuosi. Tunnelmia voi aistia abivideoista Kalun uutislähetys osasta 1 ja Kalun uutislähteys osasta 2. Wanhojen tansseissa pyörähteli iso joukko kakkosia ja paljon ykkösen poikiakin.

Abigaalaa 2016 vietettiin laulun, kisailun ja videoiden voimalla. Kastellin wanhat säväyttivät tanssillaan ensin koululla ja loistivat myös Ouluhallissa.

Kastellin abivideo 2015

Opettajien penkkarivideo abeille

 

Kastelli mukana kirjallisuus-Kiekussa

Kaksi äidinkielen ryhmää osallistui 3. jaksossa Valven sanataidekoulun vetämään Kieku-projektiin, jossa opiskelijat lukivat Jenny Kangasvuon romaanin Sudenveri ja saivat kirjailijan vieraakseen. Tässä blogissa lisää.

Lukiolle haaste Lupa välittää -kampanjaan

Jääkiekkoilija Lasse Kukkonen haastoi urheilulukion Ylen ja SPR:n kampanjaan Lupa välittää. Nyt meidän pitäisi keksiä tekoja, joilla voisimme piristää ja auttaa vanhuksia. Ks. Eijan ja Raimon video

Lupa välittää - Kastellin urheilulukio from EDE, Oulun yliopisto onVimeo.