Talviuintia Tuirassa

Tuiran talviuintipaikka ja sen pukukopit on suljettu.  Jäämassat ovat rikkoneet laiturin ja siinä kiinni olleen pumpun. Vahinkojen laajuutta ja korjausta selvitetään. Pahoittelemme tilannetta!

Talviuintia voi harrastaa  Oulujoessa, Tuiran uimarannalla osoitteessa Koskitie 58.

Avainlätkien voimassaoloaikaa on jatkettu koronasulkujen ajan verran. Tämä ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä. Voit tiedustella oman avainlätkäsi voimassaoloaikaa Raatin palvelupisteeltä soittamalla p. 050 316 6825 arkisin klo 7.30–21, la–su 9–16.15. Myös uusien avainlätkien ostaminen onnistuu Raatin palvelupisteeltä edellä mainituin ajoin.

Talviuintipaikan alakoppien lukitusongelma on saatu korjattua ja myös ne ovat nyt käytössä.

Tuiran uimalan huoltorakennuksessa sijaitsevat suihku- ja pukuhuonetilat. Varauduthan jäätyneellä pinnalla liikkumiseen huoltotilojen ja talviuintipaikan välillä. 

Tuiran uimalan suihku- ja pukuhuonetiloissa on talvikaudella 13.8.–31.5. käytössä sähköinen avainjärjestelmä. Kausimaksulla avaimen saa omaan henkilökohtaiseen käyttöön maksupäivästä vuodeksi eteenpäin, ei kuitenkaan kesäajaksi.

Kesäaikana uimarannan pukuhuoneet ja wc:t ovat avoinna rannan käyttäjille klo 12.00–17.00. Suihku- ja pesutilat eivät ole tuolloin käytössä. 
 

Kausimaksut 

• aikuiset 30 euroa
• eläkeläiset, opiskelijat, työttömät 15 euroa
• alle 18-vuotiaat ja seniorikorttilaiset maksutta

Talviuintia ei voi maksaa liikuntapalveluiden kertamaksuilla.

Talviuintipaikan kadonneesta avainlätkästä veloitamme asiakkaalta 10 euroa (avaimen hankintahinta liikuntapalveluille).

Avainten luovutus ja kausimaksujen vastaanotto: 

Raatin uimahallin palvelupiste, Raatintie 2,
p. 050 316 6825,  katso aukioloajat.

Liikuntapalvelut, isännöitsijä Jarmo Savukoski, etunimi.sukunimi(at)ouka.fi

Tuiran uimalan kiinteistönhoidon puhelinnumerot ovat 044 703 2791 ja 044 703 2673 klo 7.00–15.30. Päivystysnumero on 044 703 2598. Hätätilanteissa soita hätäkeskuksen numeroon 112. Nämä numerot ovat näkyvillä uimalan ulko- ja sisäpuolella.

Koronan vaikutuksia liikuntapalveluihin

Sisäliikuntatilat on suljettu koronaepidemian vuoksi ainakin 7.3.2021 asti. Uimahallit ja kuntosaleja on avattu ikäihmisille ja terapiaryhmille. Lue tarkempi tiedote aiheesta.

Aikuisten ja aikuisten+lasten yhteiset ohjatut ryhmät ovat muutoin tauolla. Sisä- ja ulkoliikuntapaikat ovat auki alle 18-vuotiaiden ryhmäharrastustoiminnalle. Lue ohjeet harrastusryhmille.

Ulkoliikuntapaikat ovat avoinna myös vapaamuotoiseen yksilöliikuntaan. Tulethan vain ehdottoman terveenä liikkumaan ja urheilemaan.

Muista yli 2 metrin turvaväli muihin ihmisiin ja asialliset yskimis- ja muut hygieniakäytännöt.

Oulun kaupungin koronaohjeet ja -rajoitukset löytyvät kootusti sivulta www.ouka.fi/korona.

 

Päivitetty 19.2.

Asiakasmaksujen hyvitykset

Lue 11.12.2020 päivätty tiedote asiakasmaksujen hyvityksistä koronavirustilanteesta johtuvien liikuntapaikkojen sulkemisten vuoksi.