Ajankohtaista

< Takaisin

Oulun kaupungin nuorisoavustusten haku vuodelle 2021 on käynnissä

Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden nuorisoavustusten haku paikallisten nuorisoyhdistysten ja muun nuorten itsensä järjestämän nuorisotoiminnan tukemiseen vuodelle 2021 on alkanut.

Haettavissa ovat seuraavat avustukset:

Vuosiavustus myönnetään nuorisoyhdistysten yleisen toiminnan tukemiseen, koulutus- ja kurssitoimintaan, leiritoimintaan, kansainväliseen toimintaan ja työntekijöiden palkkaamiseen. Vuosiavustuksen hakuaika päättyy 31.1.2021.

Projektiavustus on haettavissa läpi vuoden. Sitä myönnetään tiettynä ajankohtana toimeenpantavan tapahtuman toteuttamiseen, uusien työmuotojen kokeiluun ja muihin nuorten itsensä toteuttamiin ja järjestämiin toimintoihin, jotka tukevat nuorten omaa osallistumista ja vaikuttamista. Projektiavustusta myönnetään nuorisotoimintaan pääsääntöisesti sellaisille nuorisoyhdistyksille ja nuorten ryhmille, jotka eivät saa vuosiavustusta.

Nuorten NERO -toimintaraha on haettavissa läpi vuoden. Se on tarkoitettu Oulun nuorten projektien, tapahtumien ja erilaisten tilaisuuksien toteuttamiseen. Tavoitteena on käynnistää nuorten uutta toimintaa, joka muuten voisi jäädä syntymättä.

Lisätietoa ja hakulomakkeet Nuorisojärjestöjen tukeminen -sivulta.
 

Hakemukset toimitetaan määräaikaan mennessä osoitteeseen:

OULUN KAUPUNGIN KIRJAAMO
Postiosoite: PL 71, 90015 Oulun kaupunki
Käyntiosoite: Kansankatu 55A

Aukioloajat: ma-pe 8.30-15.30
Tarkista kirjaamon aukioloajat tästä

tai sähköpostilla kirjaamo[at]ouka.fi


Lisätiedot:

Marko Tiusanen: marko.tiusanen[at]ouka.fi

Jakolinkki