Yhteydenottopyyntö

Täyttämällä tähän lomakkeeseen yhteystietosi ja valitsemalla asiaasi koskevan aihealueen alta, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen, hyväksyt tietojesi käsittelyn yhteydenottoa varten Hox! Muistathan sulkea selaimen poistuessasi palvelusta, jos käytät julkista tietokonetta.

Kenttä on pakollinen.

Byströmin Ohjaamo

Onko sinulla joku juttu, joka askarruttaa mielessä ja tarvitsisit apua? Me ollaan sinulla töissä ja autetaan.

Jos olet alle kolmikymppinen oululainen, niin tule asioimaan Byströmille.

Byströmin Ohjaamo on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–16.  Voit tulla asioimaan itsenäisesti asiakaskoneillamme, käyttämään kirjaston palveluita ja itsenäisen tiedonhaun materiaaleja. Tietoa ja neuvontaa on saatavilla päivittäin myös ilman ajanvarausta. Halutessasi voit varata ajan asiointiin soittamalla, tekstiviestillä tai laittamalla meille sähköpostia. 


Asioidessasi Byströmillä huolehdimme yhdessä hyvästä käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä. Mikäli sinulla on hengitystieinfektion oireita, asiointi hoidetaan puhelimitse tai verkkopalveluiden kautta.

Byströmin chat on avoinna arkipäivisin klo 13–15 sekä maanantai-iltaisin klo 20–22.

 

Byströmillä kohtaamme sinut. Tervetuloa!

 

Tutustumaan Byströmille

Vuoden 2020 loppuun saakka Byströmin Ohjaamon esittelytilaisuudet pidetään virtuaalisina Teams-sovelluksen kautta. Esittelyt on suunnattu nuorille, opiskelijaryhmille sekä yhteistyötahoille ja niissä käydään läpi Byströmin toiminta ja palvelutarjonta.

Pyydämme sinua ilmoittautumaan esittelyyn sähköpostitse osoitteeseen bystrom@ouka.fi. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme sinulle ohjeistuksen Teams-sovelluksen käyttöön sekä linkin, jonka kautta pääset osallistumaan esittelyyn. Muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko kyseisenä päivänä klo 9.00 vai klo 10.00 alkavaan esittelyyn. Ilmoittauduthan viimeistään edellisenä päivänä ennen esittelyä.

Syksyn 2020 esittelyjen ajankohdat:

torstai 10.12. klo 9 sekä klo 10

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Byströmin Ohjaamon toimintaan!

Tule juttelemaan chattiin!

Byströmin chatissa voit jutella nimettömästi kahden kesken valitsemasi ammattilaisen kanssa.
Chat on avoinna maanantaista perjantaihin klo 13-15 sekä maanantai-iltaisin klo 20-22.

Chattiin pääset

  • tämän sivun oikeasta alalaidasta ja

  • Nettinappi.fi-verkkopalvelun oikeasta alalaidasta

Byströmin Ohjaamo 
sosiaalisessa mediassa


Facebook - Byströmin ohjaamo Instagram - Byströmin ohjaamo

 

Lyhytosoite tälle sivulle www.ouka.fi/bystrom