Fiilis - loma-ajan toiminta Fiilis - loma-ajan toiminta

 

Oulun kaupunki järjestää koululaisten loma-aikoina monenlaista tekemistä: leirejä, retkiä, kursseja ja tapahtumia. Onnistuneen loman takaavat kaupungin lisäksi useat yhdistykset, järjestöt ja muut toimijat.

Kesän 2018 kurssit ja leirit löytyvät tältä sivulta huhtikuussa 2018.

Tekemistä talvilomalle

Talvilomaa vietetään Oulussa perinteisesti kymppiviikolla: 5.-11.3.2018.

Talviloman polkaisee mukavasti käyntiin jo kolmatta kertaa järjestettävä Mustetta Valkealla -sarjakuvatyöpaja kauppakeskus Valkeassa perjantaina 2.3. klo 18–21. Työpaja on maksuton ja avoin kaikille. Pop-in-pajaan voit vapaasti hypätä mukaan pajan aikana.

Houkuttavatko Rukan lumiset rinteet? Lähde mukaan kolmipäiväiselle retkelle Rukalle 5.–7.3. Retki on tarkoitettu 13–17-vuotiaille. Retken hinta on 60 euroa (sisältää matkat, majoituksen, ruokailut ja vakuutuksen). Ilmoittautumiset 29.1.–11.2. osoitteessa: www.kuntapalvelut.fi/oulunnuorisopalvelut.

Yhdessä ulkoilemaan! Koko perheen maksuton ulkoilutapahtuma Lasten liikennepuistossa (Hollihaka, Rantakatu 19) tiistaina 6.3. klo 10–14. Luvassa muun muassa polkuautoilua ja makkaran paistoa.

Nyt koodaamaan! Nuorisopalvelut järjestää yhdessä Suomen Koodikoulun kanssa 5.–9.3. Koodileirin 9-12-vuotiaille. Lisätietoja ja Ilmoittautuminen 29.1.–11.2. osoitteessa:  www.kuntapalvelut.fi/oulunnuorisopalvelut.


Kaksi nuokkaria auki

Vietätkö talvilomaa Oulussa etkä keksi tekemistä? Tule Bysikselle! Nuortenkahvila Bysis (Hallituskatu 5 a) on auki maanantaista perjantaihin klo 12–20 ja lauantaina klo 14–22.  Lauantaina luvassa yllätysesiintyjä!

Ja jos ei Bysiksen meno riitä, niin tule Puokkarille. Puokkarin nuokkari (Mielikintie 7) on hiihtolomalla auki normaalisti, tarkemmat tiedot löydät Facebookista Puokkarin Nuokkari -sivulta. 

Kesäactionia puistoissa ja rannoilla

Oulun kaupunki järjestää kesä-heinäkuussa: 5.6. - 4.8.2017 lapsille ja nuorille liikunnallista, ohjattua ja maksutonta  Kesäactionia Ainolan puistossa sekä leikkikentillä ja rannoilla eri puolilla Oulua. 

Puistoaction - ohjattua toimintaa leikkien parissa puistoissa

ma-pe klo 12-14 Ainolan puisto

ma-pe klo 12-14
ma: Päiväkoti Jatulin Tarhan piha
ti: Kiiminkijoen koulun/päiväkodin piha
ke: Pitkäkankaan päiväkodin piha
to: Päiväkoti Jatulin Tarhan piha
pe: Kiiminkijoen koulun/päiväkodin piha
 

Kesäactionia rannoilla nuorille

ma-pe klo 15-20 Nallikari

ma-pe klo 15-18
ma: Kellon Kiviniemen uimaranta
ti: Jäälin monttu
ke: Papinjärvi
to: Kellon Kiviniemen uimaranta
pe: Jäälin monttu

Mukaan voit tulla aina kun siltä tuntuu – ei ennakkoilmoittautumista, eikä osallistumismaksuja. Pienimmätkin lapset ovat tervetulleita mukaan huoltajan kanssa. Sateella ei ole toimintaa. 

Tule mukaan - löydät meidät Kesäaction-lipun luota!

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

Lisätietoja

  • Puhelin Nuorisotyön koordinaattori
    Tarja Rönkkö
    cell 044 703 8233
    cell
  • Sähköposti
Tiedot esitetään hCard-muodossa.

Tämän sivun lyhytosoite www.ouka.fi/fiilis