Ensimmäisen vuoden opiskelijoiden konsertit

Tähdet syttymässä osa 1

Tähdet syttymässä osa 2

Ohjeita korona-aikaan

  • 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille suositellaan kasvomaskin käyttöä konservatorion tiloissa ja opetustilanteissa aina kun se on mahdollista. Oppilailla tulee olla omat kasvomaskit mukana, ja käytetyt maskit tulee laittaa roskikseen tai niille osoitettuun muuhun astiaan.  
  • Huoltajat eivät voi toistaiseksi viettää aikaa ja odotella konservatorion tiloissa. Tarvittaessa opettajan kanssa voi sopia oppilaan noutamisesta ulko-ovilta.
  • Oppilaskonsertteja ei toistaiseksi voida järjestää.
  • Turvaväleistä ja käsihygieniasta tulee huolehtia erityisen huolellisesti, ja jos on vähäisiäkään flunssan oireita, konservatorion tiloihin ei saa tulla eikä lähiopetukseen osallistua.  

Hyödyllisiä linkkejä

Lukukausimaksut

Hakuesite

Opinto-opas 2020-21

SÄESTYSAIKOJEN VARAAMINEN 

Oulun konservatorion Wilma

Oulun konservatorio

Oulun konservatorio on Suomen ainoa konservatorio, jossa annetaan klassisen ja rytmimusiikin lisäksi myös kirkkomusiikin ammatillista koulutusta.

Musiikin perusopinnoissa ja syventävissä opinnoissa annetaan opetusta klassisessa musiikissa ja rytmimusiikissa. Opetussuunnitelma noudattaa taiteen perusopetuksen laajaa oppimäärää.

Toimitilat ovat Oulun musiikkikeskuksessa (Leevi Madetojan katu 1-3), Kotkantiellä (Kotkantie 1) sekä Oulunsalo-talolla (Mäntypellonpolku 10). Oulun kaupungin omistaman oppilaitoksen sopimuskuntia ovat Ii ja Kempele.

Tapahtumat

Oppilaskonsertit kevätlukukaudella 2021

Oulun konservatorio sosiaalisessa mediassa

Tietosuojaseloste ammatillinen koulutus

Tietosuojaseloste taiteen perusopetus